- 30 Ocak 2025
- 416
- 198
- 18
- Konu Sahibi esra759esra
AminRica ederim cnm benim Allah'ım gonlune göre versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminRica ederim cnm benim Allah'ım gonlune göre versin
Canım şöyle soylim adet belirtilerim yoktu adete yakın bende akıntı olurdu tamamen kup kuruydum birde sağ kasığımda ağrı oluyordu goguslerimde de kahverengi bölümünde sivilcelenme başladı benim belirtilerim bu sekildeydiAminbir de birşey sormak istiyorum, ilk hamilelik belirtilerinizi ne zaman hissettiniz acaba? Bir de ne gibi belirtiler vardı. Herkesin farklı tabi ama işte 8 gün geçsin diye oyalanıyorum bende bu şekilde
![]()
Anladım teşekkür ederimCanım şöyle soylim adet belirtilerim yoktu adete yakın bende akıntı olurdu tamamen kup kuruydum birde sağ kasığımda ağrı oluyordu goguslerimde de kahverengi bölümünde sivilcelenme başladı benim belirtilerim bu sekildeydi
Senin belirtilerin nelerAnladım teşekkür ederim![]()
Bende kızımda ikili tarama HCG sonucu 255binlerde idi tekrar hamileyim ikili tarama sonucum da bhcg 32Kalp atışı bende duymuştum ama doğru mu bilemiyorum. 140 altı erkek üstü kız. Yanılmıyorsam sizinkisi 155. Bilimselliği yok tabi ki ama insan merak ediyor![]()
Kızlar merhaba acaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz bilenler varsa
Bana da bakabilir misiniz acabaAminbir de birşey sormak istiyorum, ilk hamilelik belirtilerinizi ne zaman hissettiniz acaba? Bir de ne gibi belirtiler vardı. Herkesin farklı tabi ama işte 8 gün geçsin diye oyalanıyorum bende bu şekilde
![]()
Erkek benceKızlar merhaba acaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz bilenler varsa