• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri kızlar cildim çok soluk :(

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

nomoresorrov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
286
34
43
yeni evlendim o kızken ki parlak yüzüm yok artık bi canlılık gelsin istiyorum göz altlarım mor ve resmen baygın baygın bakıyorum ya bu durum benim artık psikolojimi bozdu eşim GÜLEREK daha 5 ay önce çok güzeldin saldın kendini azıcık kendine bak diyo şaka yapıyomuş gibi ama ben alındım belli etmiyorum evde işe yarayan yöntemler varsa söyleseniz şu yüzüme bi can katayım ya :)

yeni evlendim o kızken ki parlak yüzüm yok artık bi canlılık gelsin istiyorum göz altlarım mor ve resmen baygın baygın bakıyorum ya bu durum benim artık psikolojimi bozdu eşim GÜLEREK daha 5 ay önce çok güzeldin saldın kendini azıcık kendine bak diyo şaka yapıyomuş gibi ama ben alındım belli etmiyorum evde işe yarayan yöntemler varsa söyleseniz şu yüzüme bi can katayım ya :)

Canım sodayı buz kalıplarına dok ve dondur.. daha sonra buzları çıkarıp yzune uygula. Bu kan dolaşımını hızlandıracak ve canlı bi yüzün olacak ben öyle yapıyorum çok memnunum :3:

Canım sodayı buz kalıplarına dok ve dondur.. daha sonra buzları çıkarıp yzune uygula. Bu kan dolaşımını hızlandıracak ve canlı bi yüzün olacak ben öyle yapıyorum çok memnunum :3:

ha biara programdada gördüm ama onlar soda dökmemişti denedim kıpkırmızı oldum :) bide senin dediğin gibi yapayım bakalım birde 3 4 haftalık hamileyim. tek umudum gebelikte güzelleştiriyomuş bakalım nasıl olacak :)

Back
X