Kızlar çıkmazdayım

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
39
merhaba kızlar...buraya bikaç gün önce üye oldum.hepinizin sohbeti çok sıcak yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederım.benım hayatımda 3 yıldır biri var.farklı sehrlerde yasıyoruz ben unıvdeyken onun sehrınde okuyodum.şimdi okul bıttı ve ben kendı sehrıme dondum okul bıtelı 1 seneden fazla oldu okul bıttıgnden beri ya bır ya ıkı kere gorustuk ve sanırım ben artık ondan sogudum ama bunu kendıme ıtıraf etmem cok zor.ben ona deli gibi asıktım en basta.ve onun ıcın okadar fedakarlıklar yaptım kı aılemı bıle karsıma aldım.ama sımdı bılemıyorum neden boyle oldum sundan da emınım aılemin suan bundan haberı yok ve bu ılıskıye acayıp karsı cıkacaktır.ve emın oldugum bısey daha var her yonden ondan daha ıı ılerı karsıma cıkacaktır.bilmiorum ya kızlar bısey soyleyın kendıme bıle ıtıraf edemıyorum bazı seyleri

Tatlım tabiki karşına daha iyi birileri çıkar.
inan uzakta olan bi kişiyi tanıyomusun evlenmek için benim başımada gelmişti.
soğuduysan hiç uzatma. senin yakınında tanıyabileceğin birşeyler paylaşabileceğin biriyle daha mutlu olursun. güzel gününde ve kötü gününde yanında olmuş olur a.s.

merhabalar

arkadaşından soğumuşsun ama bunun nedenleri nelerdir..durup durukenmi oldu bu durum,yoksa aranızda yaşanan olumsuz şeylermi etkiledi ona karşı hislerini? eğer öyleyse zaten hiç düşünmemelisin ne yapman gerektiğini,henüz yolun başındayken kendini düşün ve bir an önce noktayı koy derim..

yok eğer sebepsizse kendinde değişmeler var demektir..sonuçta kişinin hayata bakış açısıyal,olgunluğa erişmesiyle ve de zaman geçtikçe değer ve önem verdiği şeyler değişebiliyor..bu da çok normal..

aslında sonuç olarak çıktığımız nokta çok ta farklı değil,yani sen ondan soğuduysan sırf onun için ve de aranızda henüz bir resmiyet yoksa neden sevmediğin bir insanlar yaşamını sürdüresinki..bunu ona açıklaman gerekir..eğer olgun biriyse anlar zaten ama ayrılığa aşırı tepkiler veren biriyse işin zor..

aslında senheşeyin cevabını vermişsin kendinyazılarında canım..ne diyelim hakkında hayırlısınıda istemek lazım ..:Saruboceq:

ya canım cok saol bu guzel yorumların ıcın ama gercekten artık ona karsı hıcbı heyecan yok ıcımde zaten ben onu ılk tanıdııgımda psıkolojım cok bozuktu yanı benım ıcın tutunacak bı dal oldu ısın kotu tarafı delı gıbı asktık bırbırımıze suan o benı hala oyle seviyo ama ben off bılmıyorum yaa
kafam cok karısık yuzuk bıle taktık aramızda cok seye bırlıkte gogus gerdık sımdı onu boyle bırakırsam uzerımde cok vebal olur ısın ıcınden nasıl cıkcam allahım:S

merhabalar

arkadaşından soğumuşsun ama bunun nedenleri nelerdir..durup durukenmi oldu bu durum,yoksa aranızda yaşanan olumsuz şeylermi etkiledi ona karşı hislerini? eğer öyleyse zaten hiç düşünmemelisin ne yapman gerektiğini,henüz yolun başındayken kendini düşün ve bir an önce noktayı koy derim..

yok eğer sebepsizse kendinde değişmeler var demektir..sonuçta kişinin hayata bakış açısıyal,olgunluğa erişmesiyle ve de zaman geçtikçe değer ve önem verdiği şeyler değişebiliyor..bu da çok normal..

aslında sonuç olarak çıktığımız nokta çok ta farklı değil,yani sen ondan soğuduysan sırf onun için ve de aranızda henüz bir resmiyet yoksa neden sevmediğin bir insanlar yaşamını sürdüresinki..bunu ona açıklaman gerekir..eğer olgun biriyse anlar zaten ama ayrılığa aşırı tepkiler veren biriyse işin zor..

aslında senheşeyin cevabını vermişsin kendinyazılarında canım..ne diyelim hakkında hayırlısınıda istemek lazım ..:Saruboceq:

ve aramızda kotu hıcbısey gecmedı...yanı o bna delı gıbı asıkk..kesınlıkle kotu bı yonu yok

olmayınca olmuyor işte, onu bırakırsam vebali büyük olur diyosun ama belli ki eninde sonunda bırakıcan.. bence ne kadar erken o kadar iyi..

gerçi soğuma sebeplerini bilmiyorum, muhtemelen mesafedir.. belki biraz yanyana vakit geçirseniz değişir tabi, bu ihtimali de yok saymamak lazım..

ya canım cok saol bu guzel yorumların ıcın ama gercekten artık ona karsı hıcbı heyecan yok ıcımde zaten ben onu ılk tanıdııgımda psıkolojım cok bozuktu yanı benım ıcın tutunacak bı dal oldu ısın kotu tarafı delı gıbı asktık bırbırımıze suan o benı hala oyle seviyo ama ben off bılmıyorum yaa
kafam cok karısık yuzuk bıle taktık aramızda cok seye bırlıkte gogus gerdık sımdı onu boyle bırakırsam uzerımde cok vebal olur ısın ıcınden nasıl cıkcam allahım:S

valla vebal mebal dinleme bence. elbetteki kul hakkı ödenmez, ah almak iyi değil ama heyecan yok diyorsun. eğer bu durumda onla evlenirsen bu daha büyük haksızlık. hem sana hem ona. hem sen bunlara rağmen ilişkiyi bitirmezsin bir de bakmışsın bir gün o senden soğumuş, gelir çat diye de söyler. erkekler acımaz. sakın o yapmaz, o bana çok aşık falan yazma, sen de ona aşıktın soğudun ama

bence birbirinizde uzak olmanız da sana böyle hissettirmiş olabilir..git veya o gelsin yanına görüş mutlaka..görüşünce anlarsın zaten gerçekten soğumuş musun yoksa sadece uzak kalınca kendini ondan kopmuş gibi mi hissettmişsin diye..eğer gerçekten soğuduysan devam etmenin bi mantığı yok.. sevmeyerek onunla beraber olursan ona çok daha fazla zarar verirsin ayrılmak daha iyi.. ama ne yaparsan yap uzaktan karar verme benceyerimseniben

valla vebal mebal dinleme bence. elbetteki kul hakkı ödenmez, ah almak iyi değil ama heyecan yok diyorsun. eğer bu durumda onla evlenirsen bu daha büyük haksızlık. hem sana hem ona. hem sen bunlara rağmen ilişkiyi bitirmezsin bir de bakmışsın bir gün o senden soğumuş, gelir çat diye de söyler. erkekler acımaz. sakın o yapmaz, o bana çok aşık falan yazma, sen de ona aşıktın soğudun ama

evet sundan da emınım karsıma cok daha ıyılerı cıkıcak cıkıyoda zaten bı de evlenınce onun sehrıne gıdebılecegımı dusunemıorum dıyelım kı gıttım allah korusun anneme babama bısey olsa nasıl gelcem 12-13 saat yol dugunde bayram da iş guc kosusturma derken yanı oraya gıtmeyı de gozum yemıyo..daha ıı sartlarla ewlenebılecegım bırılerı var emınım bundan ..mantıgım bazı sylerı bıraz gec oturttu galıba..

gelmek ıstıo sureklı benı cok ozledıgını soyluyo ama ben gelmesını bıle ıstemıyorum

nerde okudun
sen artik sevmiyorsun baksan agormek bile istemiyorsun
demekki egrcekten asik olmamais asik oldugunu
sanmissin cnm
onuda uzmeden acikla biran once ona
bu gercegi bence yoksa cok uzulur

o aradıgı zaman zorakı konusuyorum mesajlarına zorakı cewap verıyorum ıcınde sewgı ıceren sozcukler yazıyorum ama sırf o mutlu olsun dıye..

gelmek ıstıo sureklı benı cok ozledıgını soyluyo ama ben gelmesını bıle ıstemıyorum

ama bu şekilde uzaktan son kez bile olsa görüşmeden ayrılınmaz ki..bana kalırsa sen ayrılmaya karar vermişsin de sadece vicdanın rahat olsun diye onaylanma bekliyosunCADIARZU
senin hayatın bu tabi ama bence görüşmekte yarar var..şu an düşündüklerin tamamen kuruntu olabilir hala onu çok seviyor olabilirsin..mesafe sorun olur falan demişsin ama gerçekten seviyorsan bu adamı ve hayatını devam ettirebileceğini düşünüyosan (ki şu anda görüşmeden karar vermezsin bence buna) mesafe neden sorun olsun ki? 12-13 saatlik dediğin yol nedir ki? acil durumlarda da uçak denilen bişey var atlar gider ailenle birlikte olursun.. bunlar bahane değil..

nerde okudun
sen artik sevmiyorsun baksan agormek bile istemiyorsun
demekki egrcekten asik olmamais asik oldugunu
sanmissin cnm
onuda uzmeden acikla biran once ona
bu gercegi bence yoksa cok uzulur

okulum denizlideydi ben istanbuldayım

Zaten kendiniz söylemişsiniz.

O zaman psikolojim iyi değildi tutunacak bir dala ihtiyacım vardı diye.

Siz o zaman da çok yoğun duygular beslememişsiniz sanırım.

Onun yanınızda olması,size destek çıkması,karşılıklı fedakarlıklar... ilişkinizi bu zamana kadar getirmiş.

Şimdi de sevmediğinizi anladıysanız yapacak tek şey açık açık konuşmak.

Düşüncelerinizi söyleyin ki onu oyalamış olmayın.

Herkesin yolu açık olsun.

bende öyle oluyorum erkek arkadşımla ayrı kaldığımız zaman ondan soğudum sanıyorum ama yüzünü görünce dayanamıyorum.. onu ne kadar çok özlediğimi asla ayrılamayacağımı anlıyorum.. bence görüş bir kere.. o zaman daha iyi anlayacaksın seviyormusun yoksa soğudun mu..

bende öyle oluyorum erkek arkadşımla ayrı kaldığımız zaman ondan soğudum sanıyorum ama yüzünü görünce dayanamıyorum.. onu ne kadar çok özlediğimi asla ayrılamayacağımı anlıyorum.. bence görüş bir kere.. o zaman daha iyi anlayacaksın seviyormusun yoksa soğudun mu..

senın sewgılınde uzaktamı?

ama canım bu kızcağız yanına gelmesini bile istemiyormuş baksana. nasıl olurda görünce dayanamaz. bence kafasında bitirmiş hem de karşıma başkaları da çıkar diyor sürekli. yani artık yeni ilişkilere göz kırpıyor.

senın sewgılınde uzaktamı?

evet benim sevgilimde uzakta konyada okuyo her zaman gelemiyo... burdayken hergün görüşüoruz hiç ayrılmak istemiyorum ama ne zaman gidio uzak kalıyoruz sanki araya bi soğukluk girio öyle hissediyorum ama tekrar yüzünü görünce onu ne kadar çok sevdiğimin farkına varıyorum..

ama canım bu kızcağız yanına gelmesini bile istemiyormuş baksana. nasıl olurda görünce dayanamaz. bence kafasında bitirmiş hem de karşıma başkaları da çıkar diyor sürekli. yani artık yeni ilişkilere göz kırpıyor.

ben kendi adıma konuştum görünce dayanamıyorum diye.. kendi bilir tabii yine ben sadece bi öneride bulundum görüşsün die..

X