• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çeyiz alışverişine yeni başladım :))) yardım edin lütfen

murustugi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
6
2
36
34
İzmir
yemek takımı almadım daha doğrusu mutfak için hiç bişi almadım sıfırdan başlayacağım yani. sizce önce ne almalıyım ben yemek takımı diye düşündüm paket olanları tavsiye eder mısıniz daha uygun oluyorlar sanki ?:36:

yemek takımı almadım daha doğrusu mutfak için hiç bişi almadım sıfırdan başlayacağım yani. sizce önce ne almalıyım ben yemek takımı diye düşündüm paket olanları tavsiye eder mısıniz daha uygun oluyorlar sanki ?:36:

öncelikle hayırlı olsun canım. bencede önce mutfak işlerini halletmelisin tabak çanak tencere takımı günlük yemek takımları kahvaltı takımı su takımları önce bunları hallet diğerleri kolay zaten. mobilyayı zaten eşinle birlikte halledersiniz. düğünüme 3 ay war ve hala almaya dewam ediyorum artık gerisini sen düşün bi türlü bitmior eksikler :19:

Canım ben yemek takimi misafirlik tenceryi paket aldım sonra gunluk yenek takımı catal bıçak aldim o sekilde yaptim suan mutfak biti nerdeyse oburlerine agirlik vermeye başladım halada ugrasiyom

Bu büyük çeyiz setlerinden başla derim ben.

Tencere takımları misafir yemek ve çatal kaşık bıçak takımları. Fiyatları pahalı çünkü. Alırsın çıkar aradan diye düşünüyorum.
Gerisi daha kolay :) Gerisi daha küçük parçalar olduğu için çok düşünmeden araştırmadan bile hoşuna gideni gidip alabilirsin ama çeyiz setleri öyle değil.

Bende ilk olarak 4 lu set halinde satilan yemek takimi tencere seti kahvalti takimi ve catal bicak takimi almistim henuz kullanmadim ama daha sonra gunluk yemek takimi ve su bardagi takimini almistim. Cok keyifli bu alışverişler:)))

Back