kizlar ceyiz alisverisi icin en uygun zaman ??

dodo84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
115
16
98
kizlar turkiyede olmadigim icin ceyiz alisverisine henuz baslamadim.ocak ayi gibi gelicem uc hafta kalicam. birde iste kesin donusum mayis basi.agustos ta dugunum var :) ben simdi sunu merak ediyorum en karli indirimler ne zaman yani kis aylari mi daha uygun yoksa yazin alsam daha mi karli olur :) tabi 4 ay icinde onca esya almaya zaman yetecek mi bilmiyorum ama yinede kabataslak alicam bende bisiler.simdi bu indirim olaylarina gelirsek kampanyalar hangi aylarda oluyor ? markalara gore degisiyor mu? birde beyaz esya konusu degil biliyorum ama beyaz esya icin herseyi topluca mi almak daha karli oluyor yoksa markasina gore alsam daha mi iyi ederim bilemiyorum :) gordugunuz gibi saskin tavuk gibi ne yapacagimi karar verememis durumdayim.tabi en kotusu bu kadar uzakta olmak.annemede karistirmiyorum :) ben gelmeden alma hicbisi diyorum kadinda yazik ne yapsin tamam diyor :)

bence geldiğin gibi direk çeyizleri almaya başla aceleye gelirse alıcaklarınıda unutursun ve bence beyaz eşyalarını tek bi yerden al peşin ödeme yapıcaksanız toplu alım yapıcağınız için güzel bi indirim yaptırabilirsiniz ya da taksitle alıcaksanız tek bi yere taksit ödemiş olursunuz bi kaç yere birden borç olmamış olur

evet tek yere borclanmak iyi olur gercekten.birde su var aslinda biraz para biriktiriyorum hem harclik olur hemde birkac esyami kendim alirim diye.ama merak ettigim bir konu da var acaba pesin alimlarda hangi esyalardan daha cok indirim alabilirim.yani beyaz esya da mi cok indirim olur yada ceyiz alisverisi yada kiyafet alisveri bilemiyorum iste :)

bide beyaz eşya filan alırken hediye bişeyler verip vermiceklerini sormayı unutmayın belki elektrik süpürgesi ütü filan verirler

rica ederim canım eşyaların en son fiyatları belirlensin ondan sonra sorun hediye veriyo musunuz diye

degil mi ? sorucam zaten birde iyi pazarlik yapan birini goturebilirim yanimda aslinda.bazi pesin alimlarda indirim koparmak istiyorum isin acikcasi.cunku kredi karti alimlarinda fiyat nasil yukseliyorsa pesin alimlarda da guzel bir indirim yapabilirler saniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…