kızlar çatlatma iğnesinden sonra geç döllenme yaşayan

inşallah Rabbim dualarını kabul eder canım benim daha ilk denememdi.
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 senedir bebiş istiyoruz Allahım nasip eder inşallah bu ay umudu kestim tabi.
Canım düşükten felan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor allahın ixniyle bu ay tutunmuştur inşallah bebişini sağlıklıca kucağınada alırsın

Psikolojim iyi değil bu ay ara vermek istiyorum tedaviye bu seferde ramazan girecek araya adetin 2.günündeyim ama adetim normalden az oluyor
Yerleşme kanamasıda olabilir bitecek mi hemen rengi felan ne dikkat et ,eğer adetliysen adetin bitince soğan suyuna başla çok etkili

Benim 8 aydır falan adetlerim azaldı zaten tedaviye başladığımdan beri. Ama bu sefer 2 gün çok azaldı
Bilemedim canım yerleşme genelde adet 5 gün oluyorsa 2.1 gün felan yada günlük nokta nokta oluyor, dikkat et kendine

akşam yapar atarım bir de hamileymişim doğumgünümde bugun bana çok güzel hediye olur :)
Dopum günüb kutlu olsun nice mutlu yıllara allahım bu güxel günde bebek haberi verir inşallah...

Bende eşime diyorum anneler gününe hamile giricem güzel bir hediye al bana diyorum

Rabbim şu güzel günde gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…