- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
amin YarabbimYok cnm kanama başlayınca test yapmadım kandil günü allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım düşükten felan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor allahın ixniyle bu ay tutunmuştur inşallah bebişini sağlıklıca kucağınada alırsıninşallah Rabbim dualarını kabul eder canım benim daha ilk denememdi.
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 senedir bebiş istiyoruz Allahım nasip eder inşallah bu ay umudu kestim tabi.
Yerleşme kanamasıda olabilir bitecek mi hemen rengi felan ne dikkat et ,eğer adetliysen adetin bitince soğan suyuna başla çok etkiliPsikolojim iyi değil bu ay ara vermek istiyorum tedaviye bu seferde ramazan girecek araya adetin 2.günündeyim ama adetim normalden az oluyor
inşallah canım :/Canım düşükten felan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor allahın ixniyle bu ay tutunmuştur inşallah bebişini sağlıklıca kucağınada alırsın
Dua edicem senin için rabbim yüzünü güldürsün kötü düşünme adetini bekle bakalım ne olucakinşallah canım :/
Benim 8 aydır falan adetlerim azaldı zaten tedaviye başladığımdan beri. Ama bu sefer 2 gün çok azaldıCanım düşükten felan sonra hamile kalmak daha kolay oluyor allahın ixniyle bu ay tutunmuştur inşallah bebişini sağlıklıca kucağınada alırsın
Bilemedim canım yerleşme genelde adet 5 gün oluyorsa 2.1 gün felan yada günlük nokta nokta oluyor, dikkat et kendineBenim 8 aydır falan adetlerim azaldı zaten tedaviye başladığımdan beri. Ama bu sefer 2 gün çok azaldı
sağol canım enterasan olan ne biliyor musun ? kan değerimin düştüğü gün evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.. enteresan değil miDua edicem senin için rabbim yüzünü güldürsün kötü düşünme adetini bekle bakalım ne olucak
hımm anladım canım benim normalde adetim 2 gün sürüyor.Benim 8 aydır falan adetlerim azaldı zaten tedaviye başladığımdan beri. Ama bu sefer 2 gün çok azaldı
Aynen öyle elinde test varsa yap bir bakalım heyecanladım inşallah hamilesin kızzzzsağol canım enterasan olan ne biliyor musun ? kan değerimin düştüğü gün evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.. enteresan değil mi
Benim önceden 6 gün sürerdi ama şimdi leke leke çok az oluyorhımm anladım canım benim normalde adetim 2 gün sürüyor.
Var var evde duruyor hala net 2. çizgi var. bu akşam gene yapayımAynen öyle elinde test varsa yap bir bakalım heyecanladım inşallah hamilesin kızzzz
ilaçların etkisi mi acabaBenim önceden 6 gün sürerdi ama şimdi leke leke çok az oluyor
Bu aymı öyle yoksa diğer aylardamı öyle oluyor artıkBenim önceden 6 gün sürerdi ama şimdi leke leke çok az oluyor
Yap kız merak ettim şimdi yap istersen resminide at iğnenin etkisi geçmiştir artık bugün belli olurVar var evde duruyor hala net 2. çizgi var. bu akşam gene yapayım
akşam yapar atarım bir de hamileymişim doğumgünümde bugun bana çok güzel hediye olur :)Yap kız merak ettim şimdi yap istersen resminide at iğnenin etkisi geçmiştir artık bugün belli olur
Dopum günüb kutlu olsun nice mutlu yıllara allahım bu güxel günde bebek haberi verir inşallah...akşam yapar atarım bir de hamileymişim doğumgünümde bugun bana çok güzel hediye olur :)
:) inşallah girersin canım benim teşekkür ederim :)Dopum günüb kutlu olsun nice mutlu yıllara allahım bu güxel günde bebek haberi verir inşallah...
Bende eşime diyorum anneler gününe hamile giricem güzel bir hediye al bana diyorum
Rabbim şu güzel günde gönlümüze göre versin
Aminn hepimiz isteyen herkez inşallah anniş olur en kısa zamanda:) inşallah girersin canım benim teşekkür ederim :)
inşallah canım şuan bel ağrısından ölcem valla adet olcaksam olayım bu ne fena ağrıııAminn hepimiz isteyen herkez inşallah anniş olur en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?