- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Bende 3 mayısta vurdurdum bugün 8.günüm geç döllenme oluyormu bende merak ettim.kızlar merhaba
ben 25.04 te çatlatma iğnesi oldum
27,04 te 2 yumurtam çatlamıştır.
07.05 te kan testi yaptırdım yani çatlatma iğnesinden 11 gün sonra 51,37 çıktı
09,05 te kan değerim 28 e düştü. ve belimin tam ortasına ağrı girdi, göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısında batmalar oluyor bayağı normal mi?
şuan 15, gündeyim ve hala adet olmadım. doktor adeti bekleyeceğiz belki geç döllenmedir dedi.
böyle birşey yaşayan var mı?
vermedim canım ya ilk başta düşünce insanın moralide kalmıyor.Bende 3 mayısta vurdurdum bugün 8.günüm geç döllenme oluyormu bende merak ettim.
Normalde adet günün ne zaman? 15 gün olmuş kan vermedin mi tekrar ?
Bilemedim vallahi 11.günde öğrenen çok bende c.tesi öğrenirim diyodumvermedim canım ya ilk başta düşünce insanın moralide kalmıyor.
benim normal adet tarihim 14 mayıs ancak çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmak gerekiyormuş. herkeste olmuş .
bence garanti için 14. günü bekle canım yumurta çatlamasına göre değerin yükselip yükselmediği belliymiş .Bilemedim vallahi 11.günde öğrenen çok bende c.tesi öğrenirim diyodum
Heyecanlıyım bu ay daha bi ümitliyim nerdeyse kesin gözüyle bakıyorum rabbim büyük tabi.bat 18 o günü bekleyeyim diyorum geri dayanamam felan diyorum bende şaştımbence garanti için 14. günü bekle canım yumurta çatlamasına göre değerin yükselip yükselmediği belliymiş .
inşallah tutar canım 2. çatlatma iğnen mi ?Heyecanlıyım bu ay daha bi ümitliyim nerdeyse kesin gözüyle bakıyorum rabbim büyük tabi.bat 18 o günü bekleyeyim diyorum geri dayanamam felan diyorum bende şaştım
3.cü canım inşallah kasıklarımda batmalar var kendimi halsiz hissediyoruminşallah tutar canım 2. çatlatma iğnen mi ?
canım benim bildiğim adet düzensizliği olanlarda adeti düzenliyormuş.Ben iğnenin 17.günü adet oldum iğnenin etkii diger ayda devam eder diyorlar bilginiz varmı acaba
Canım ben 8 nisanda da çatlatma vurdurdum öyle birşey olsaydı 3 mayısta vurdurmazdım yok öyle birşey diyebiliyorumBen iğnenin 17.günü adet oldum iğnenin etkii diger ayda devam eder diyorlar bilginiz varmı acaba
inşallah Rabbim dualarını kabul eder canım benim daha ilk denememdi.3.cü canım inşallah kasıklarımda batmalar var kendimi halsiz hissediyorum
Aynen aşırı bel ağrısı göğüs ağrısı yaşadımcanım benim bildiğim adet düzensizliği olanlarda adeti düzenliyormuş.
yumurtlamana göre geç adet olunabiliyor. 17. günde adet olmuşsun ya sende aşırı bel ağrısı oldu mu ?
hım benimde hcg değerim 11. günde 51 di 13. günde 28 e düştü sanırım hamile değilim adet ne zaman olcam onu bekliyorum :/Aynen aşırı bel ağrısı göğüs ağrısı yaşadım
Psikolojim iyi değil bu ay ara vermek istiyorum tedaviye bu seferde ramazan girecek araya adetin 2.günündeyim ama adetim normalden az oluyorCanım ben 8 nisanda da çatlatma vurdurdum öyle birşey olsaydı 3 mayısta vurdurmazdım yok öyle birşey diyebiliyorum
üstüne görme olmasın canım test yaptın mı hiç?Psikolojim iyi değil bu ay ara vermek istiyorum tedaviye bu seferde ramazan girecek araya adetin 2.günündeyim ama adetim normalden az oluyor
Benimde ilk 100 sonra 65li deger çıktı inş sen hamilesindirhım benimde hcg değerim 11. günde 51 di 13. günde 28 e düştü sanırım hamile değilim adet ne zaman olcam onu bekliyorum :/
15.gün silik çıktı 17.gün negatif çıktı aksama adet oldum zatenüstüne görme olmasın canım test yaptın mı hiç?
şimdi değerine baktırdın mı canım inşallah her isteyen hamile kalsın yaa :/ kendimde pek umut görmüyorumBenimde ilk 100 sonra 65li deger çıktı inş sen hamilesindir
Yok cnm kanama başlayınca test yapmadım kandil günü allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınşimdi değerine baktırdın mı canım inşallah her isteyen hamile kalsın yaa :/ kendimde pek umut görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?