benimde ilk denemem ve 24 ünde belli olacak :))) inşalaah seviniriz
kız aynen benımde 24 u ve ılk denemem bakalım ne olcak :) sende belırtı falan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ilk denemem ve 24 ünde belli olacak :))) inşalaah seviniriz
Bende hic agri olmadi igneden sonra yumurtalarim catlamamis mi demek
evet ben 2 aydır çatlatma iğnesi oluyorum. 36. saat şiddetli ağrım oldu ilkinde yürüyemedim sanki rahimim düşecekmiş gibi ağrı yaptı. 2. dede öyle oldu ama bugün hasta olmam gerekliydi olmadım zağten hamilelikle alakalı hiçbişiyimde yok bu ayda tırt oldum yani..
bakalım bellı olmaz ılla belırtı olacak dıye bır kaıde yok bat ne zaman
oldum cnm zağten bu ayda tutmadı 6 tane yumurtamda vardı yani.. bu ay doktorum ümitliydi herbiri 20 mm 22 mm en küçüğü 18 mm di olmayınca olmuyor işte napalım
Kızlr catlatma ıgnesı yaptırdım 36 saat sonraa asırı sancıyla uyandım ıı bısey mı kotu mu?
bendede sancı olmuştu ama gebelik olmamaıştı (( dünyanında parasını verdim iğneye ama olmayınca olmuyorr
benim 3 ayımda hamilelik oldu merak etme oluyor inşallah müjdeli haber alırsın
on aydır bebek düşünüyoruz beş ay önce hamile kaldım ama düşük oldu bu ayda doktorum yumurta takibi yaptı birtane olmuş dedi kaliteli olduğunu söyledi yumurtamın.. adetimin 10.günü çatlama iğnesini yaptırdım..bugün 15.günüm test yapsam çıkarmı idrarda..ama 25 günü daha adetimin 27 yada 28 güne bir adet oluyorum.test yapsam erken olurmu acaba..sende ne belirtiler oldu kaçıncı gün yaptın testi
on aydır bebek düşünüyoruz beş ay önce hamile kaldım ama düşük oldu bu ayda doktorum yumurta takibi yaptı birtane olmuş dedi kaliteli olduğunu söyledi yumurtamın.. adetimin 10.günü çatlama iğnesini yaptırdım..bugün 15.günüm test yapsam çıkarmı idrarda..ama 25 günü daha adetimin 27 yada 28 güne bir adet oluyorum.test yapsam erken olurmu acaba..sende ne belirtiler oldu kaçıncı gün yaptın testi