• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çatlatma ıgnesınden sonra asırı sancı cekıp hamıle kalan var mı ya da bılen?

evet ben 2 aydır çatlatma iğnesi oluyorum. 36. saat şiddetli ağrım oldu ilkinde yürüyemedim sanki rahimim düşecekmiş gibi ağrı yaptı. 2. dede öyle oldu ama bugün hasta olmam gerekliydi olmadım zağten hamilelikle alakalı hiçbişiyimde yok bu ayda tırt oldum yani..:43:

bakalım bellı olmaz ılla belırtı olacak dıye bır kaıde yok bat ne zaman

Arkadaşlar neden çatlama iğnesi kullanıyorsunuz sıkıntı ne ben yumurta tembelliği nden dolayı kullandım .bu asamada en önemli konuyu dusunmemek dikkatinizi başka şeyler e verin .

Son düzenleme:
bakalım bellı olmaz ılla belırtı olacak dıye bır kaıde yok bat ne zaman

oldum cnm zağten :( bu ayda tutmadı 6 tane yumurtamda vardı yani.. bu ay doktorum ümitliydi herbiri 20 mm 22 mm en küçüğü 18 mm di olmayınca olmuyor işte napalım

oldum cnm zağten :( bu ayda tutmadı 6 tane yumurtamda vardı yani.. bu ay doktorum ümitliydi herbiri 20 mm 22 mm en küçüğü 18 mm di olmayınca olmuyor işte napalım

benım senın gıbı bakalım yarın benımde adet gunum akıntı falan da var bakalım benım ne olacak ya :5:

benim 3 ayımda hamilelik oldu merak etme oluyor inşallah müjdeli haber alırsın

on aydır bebek düşünüyoruz beş ay önce hamile kaldım ama düşük oldu bu ayda doktorum yumurta takibi yaptı birtane olmuş dedi kaliteli olduğunu söyledi yumurtamın.. adetimin 10.günü çatlama iğnesini yaptırdım..bugün 15.günüm test yapsam çıkarmı idrarda..ama 25 günü daha adetimin 27 yada 28 güne bir adet oluyorum.test yapsam erken olurmu acaba..sende ne belirtiler oldu kaçıncı gün yaptın testi

merhaba kızlar

bende eylülün 20. de vuruldum iğneyi hala bekliyorum
sanırım 2 haftadan sonra hastalanıyormuşuz

on aydır bebek düşünüyoruz beş ay önce hamile kaldım ama düşük oldu bu ayda doktorum yumurta takibi yaptı birtane olmuş dedi kaliteli olduğunu söyledi yumurtamın.. adetimin 10.günü çatlama iğnesini yaptırdım..bugün 15.günüm test yapsam çıkarmı idrarda..ama 25 günü daha adetimin 27 yada 28 güne bir adet oluyorum.test yapsam erken olurmu acaba..sende ne belirtiler oldu kaçıncı gün yaptın testi

ben adetimin 20. günü çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. günüm test yaptım negatif çıktı :(

ben adetimin 20. günü çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. günüm test yaptım negatif çıktı :(

ben en son 24 ağustosta adet gördüm

eylülün 20 de çatlama iğnesini vuruldum

bugün 03.10 hala (iğneden sonra 13.günüm ) adet olmadım

ama test yaptım dün negatif çıktı.

hiç bir belirti de yok :(

Merhaba
bende klomen kullandım ve altı gün önce çatlama iğnesi oldum.arada kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor.birkaç gündür de halsizlik başladı.hamile kalsam belirtileri olur mu bu kadar erken?:15:

Back