• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar çatlama iğnesi yaptırdım....

kayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
88
24
3
31
Kizlar adetin 5.günü klomene başladım günde iki kere kullandım 14.günümde yumurtaligim 22 olmuştu ve o gün aksami catlatma ignesi ni vuruldum ertesi gün ovulasyon testinde çizgiler çiftleşmeye başladı güzelce değerlendirme yaptık iğne nin tam haftasında kasiklarim da ağrı başladı ve aralıklarla devam etmekde. Haftaya adet günüm benim gibi kullanıp bu belirtiyi yaşayan varmı niye böyle olmuştur acaba

Var cnm kuzenim kullandi regle kadar agri cekti. Bende klomen kullandigim ay regle kadar agri cekti bu bir belirti degil sakin kendini sartlandirma olmusmudur diye.
Sen hayatina devam et unut. Ikimizde hamile degildik demek her agri hamilelikten olmuyomuş

Var cnm kuzenim kullandi regle kadar agri cekti. Bende klomen kullandigim ay regle kadar agri cekti bu bir belirti degil sakin kendini sartlandirma olmusmudur diye.
Sen hayatina devam et unut. Ikimizde hamile degildik demek her agri hamilelikten olmuyomuş
Anladimmm:110: demekki olan bi ağrı

Back