Kızlar büyük nişan yapmalı miyim

Emotiin2708

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
8
Kızlar mayısta nişanim olacak kısmetse ve babam büyük nişan konusunda kararsız bi yapalım diyor bi yapmayalım. Büyük nişan sizce mantıklı mı şuan da okuyorum son sınıfım eşyaları almak için yardımcı olur o para diye düşünüyorum ama babamda milletı para toplamak için çağırmış gibi olur faln diyor. Ne yapalım sizce...

açıkcası nşanda çok bşey takılmıyor zaten. benim hevesim vardı büyük nişan yaptım ama 5-6 çeyrek 2 tane de bilezik geldi yani. onlarda öylece duruyor kenarda zaten bozdurup kullanmıyorsun yani. sen bilirsin içinden nasıl geçerse öyle yapın :dondurma:

Bir kkere olacak bişey yap bence düğün gibi bir nişanın olsun doya doya yaşa sonuçta senin mutlu günün

Kina da yapmamis biri olarak yaziyorum:hamarat: Bana dugun gibi nisanlar cok gereksiz geliyor.
Hevesiniz varsa, yarin bir gun akliniza gelip uzulecekseniz bir sey diyemem ama bence cok buyutulecek bir olay degil. Hepsi formalite:işsiz:
Aile ve en yakinlar arasinda olabilir.
Benim isteme soz nisan hepsi ayni gun oldu anne tarafimdan akrabalarim arasinda, baska sehirde. Esimin de sadece kendi ailesi vardi. Gereksiz kalabalik olunca herkesten ayri laf cikiyor.

Benim isteme , söz , nişan hepsi bir arada oldu 40 kşi çağırdık mutfakta yemek vardı, isteyen gidip yiyordu herkes kafasına göre takılıyordu, her oda da bir iki çift sohbet ediyordu, coğunluk salondaydı herkes yüzük takılma esnasında toplandı bir alkış felan sonra yine herkes kendi halindeydi herşey çoooook güzeldi benim için.

Ne gerek var nişanda o kalabalığa yeaaa

Hevesin varsa yap canım. Ama ailenide düsün imkanları var mı? Bu nisan onlatı zor durumda bırakacak mı? Ona gore yani icinde kalmasın. Ben oyle yemekli ufak bi nisan yaptim. Pismanım keske dügün gibi yapsaydım. Gulup eglenseydim. Tabi sen bilirsin ama nisanlinada sor istersen bakalım o ne düsünüyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim büyük nişan yapacağım :)

Hevesin varsa yap canım. Ama ailenide düsün imkanları var mı? Bu nisan onlatı zor durumda bırakacak mı? Ona gore yani icinde kalmasın. Ben oyle yemekli ufak bi nisan yaptim. Pismanım keske dügün gibi yapsaydım. Gulup eglenseydim. Tabi sen bilirsin ama nisanlinada sor istersen bakalım o ne düsünüyor.
Canım nişanı yapabilirler bende senin gibi düşünüyorum içimde kalmasın diyorum nedense istiyorum nişan yapmayi

Canım nişanı yapabilirler bende senin gibi düşünüyorum içimde kalmasın diyorum nedense istiyorum nişan yapmayi
Git nisanlıgıni al nisan albumu yaptir gül eğlen. Ben çok pismanim icimde kaldi. Simdi baskalarinin resimlerini falan gorunce keske bende boyle buyuk yapsaydim diyorum. Ama iste klasik istemiyorum o ne oyle havasindaydim yaptirmadim annemlere :bicak: coolum ya ben :deli::kızgın:

ben evde yaptım, düğün gibi olmasını gereksiz buluyorum

Selam kızlar,
Allah tamamına erdirsin öncelikle. Bende ekimin ortasında nişan yapacağım. Benimki açıkçası ne büyük ne de küçük olacak, ailece kız ve erkek tarafı kalabalık olduğumuz için evin içine sığamayacağız ve doğru söylemek gerekirse evde yaparsak parça parça olacak ve hiç güzel olmayacak,kız kardeşimin sözünden biliyorum. o Yüzden evimize yakın bir cafeterya ile anlaştım, akrabaları ve sadece yakın dostlarımızı oraya toplayacağız, yüzükler takılacak, ikramlar dağıtılacak oynancak vs. ayrıca prof. kameracı olan bir arkadaşımız var, o da nişan öncesi güzel bir alanda resimlerimizi çekecek, cafedeki resimlerle birlikte güzel bir albüm yapmayı planlıyorum. Tabi herkesin farklı hayallerı var, Bunlar benim sizinle paylaşmak istediklerim.. :)

Ben cemiyetleri gelir kapısı olarak görülmesinden yana değilim. Takan takar, takmayan takmaz. Amaç eğlenmek olmalı. Çevremde hep gördüğüm kadarıyla kız tarafı hava atmak amaçlı hep nice güzel salonlara bakıp en son mahallede bir dükkanda, evlerinin önünde veya benzeri başka bir alanda nişan yapıyor. Takı töreni yapıldığında da çok birşey takılmıyor. Tabi ekonomik duruma ve çevreye göre değişir bu. Salon tutmayacaksanız mahalledeki nişanda birşey takılmaz zaten. Ayıp olmasın diye erkek tarafı bir iki şey belki takar belki takmaz. Sen herşeyden önce eğlenmene bak, hayatını yaşa. Düğün telaşelerini ekonomik çıkar ve gelir kapısına çevirme derim. Yarın bir gün hep karşına çıkar bunlar.

Kızlar mayısta nişanim olacak kısmetse ve babam büyük nişan konusunda kararsız bi yapalım diyor bi yapmayalım. Büyük nişan sizce mantıklı mı şuan da okuyorum son sınıfım eşyaları almak için yardımcı olur o para diye düşünüyorum ama babamda milletı para toplamak için çağırmış gibi olur faln diyor. Ne yapalım sizce...
Canın nasıl istiyorsa öyle nişan yap büyük küçük önemli değil canım. Düğünü nasıl erkek tarafı yapıyorsa nişan da kız tarafının hakkıdır :)

Yap canım içinde kalmasin.para pul toplanır toplanmaz diye dusunme boşver kismette varsa toplanır ama içinde kalmasin.biz 1.5 ay sonra evlendik ama ben yinede istedim.kabarık kabarık giydim nisanligimi oh içimde kalmadı :)

Back