kızlar bütünleme çalışmaları nasıl gidiyor

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
selam kızlar.bütünleme için çalışmalar nasıl gidiyor?az kaldı.benim 2 dersim var iktisat ve tarih.ben daha tarihe çalışıyorum.daha çooook çalışmam lazım:hulya:

benim de iktisat var ama 6.ünitedeyim kaç gündür.güya her gün bi konu bitirecektim olmuyor yaa.kimi zaman şevk geliyor çalışıyorum kimi zaman çalışasım gelmiyor.bakalım ne olacak bu işin sonu

ben bugunlerde sıcaktan mıdır nedır hıc calısamıyorum tek dersım var benımde

ay evet canım ya çok sıcak gerçekten.ama eminim sen geçersin.maşallah çok gayretlisin bu konuda
vereliniortak

canım guzel dusuncen ıcın tesekkur edrım ama baska caremız yok okul bıtecek ve ıyı bır ıs olacak kı sonrası olsun hayatımızda sende burda yazdıklarından anlıyorum kı cabalıyorsun gecersın en onemlısı heyecan yapma sınavda yapıcam de ve gır ve gec derslerı :lepi:

Son düzenleme:

inş hepimiz geçeriz canım.iyi dileklerin için teşekkürleropuyorumnanaktan

çalışmalara son hızla devam ediyorum..
2.sınıftan ticaret hukuku ve muhasebe uygulamaları var
3.sınıftan da iş ve sosyal,idare hukuku ve para teorisi var
sizce bunları nasıl verebilirim..tabiki çalışıyorum ama bu derslerden geçenler hangi yolu izlediler

gitmiyor desem daha yerinde olacak.çalışasım yok yaa.bi ara bayağı çalışıyordum ama şimdi bıraktım iyice kendimi:1no2:

çalışamama olayı sıcak olmasından bence bende aynen arada bır bakıyorum ıstıkrarlı uzun sure oturupta calısamıyorum kısın ders daha verımlı oluyor

siz yine baslamıssınız benimde bitek istatistik var
ama sadece bikere baktım söyle bi
calısamıyorum hergün bugün eve gidince calıscam dyrm yok
işte eve gel yemekti suydu buydu hooop uykuya sonra..

kafamçokkarıştı kızlar sınav tarihi belli mi dersem kızmazsınız dimi banaakannehir
2 dersim var benimde tarihle ihtisat ama daha çalışmaya başlamadım.Dersanelerin nokta atışlı soru kitapçıkları varmış çok ince ve garanti çıkan sorular.Tarih cepte de iktisat içinde ondan edinmeye çalışıcam.sonra 1 hafta çalışmak yeter sanırım sempatiksalakcinni

bir hafta mı?:1shok:
o kadar konu var eylülün 4-5' inekadar nasıl yetiştireceksin ki?

Benimde 2 dersim var vermem gereken ama hala çalışmadım hiç istek yok içimde, çalışma şevki sıfır:sinifsinif:

ayy bende ufaktan ufaktan tarih çalışıyorum ama ramazanda zor olcak.bende geceleri çalışmayı düşünüyorum .çok sıcak off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…