• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
bilmem kacinci konum oldu ama meraktan olucem normalde bat a 6 gun var fotografta ustteki erken gebelik test 2. Ciside hemen 1 saat sonra yaptigim normal gebelik testi ay dua edin cok sasirdim daha yeni oldugu icin herhalde silik cikiyor ama bilemedim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 141
Allah gönlünüze göre versin.
Ben de adet öncesi silik olarak görüp koşa koşa kan vermiştim :)

Allah gönlünüze göre versin.
Ben de adet öncesi silik olarak görüp koşa koşa kan vermiştim :)
Normalde almicaktim bende adet gunumu beklicektim ama ust uste bi ruyalar gorunce alayim dedim boyle cikincada ben sok tabi :) yarin gidicem erken den vericem kan

bilmem kacinci konum oldu ama meraktan olucem normalde bat a 6 gun var fotografta ustteki erken gebelik test 2. Ciside hemen 1 saat sonra yaptigim normal gebelik testi ay dua edin cok sasirdim daha yeni oldugu icin herhalde silik cikiyor ama bilemedim
Simdiden gozunuz aydin:)

Gözün aydın. İnşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bi gebeliktir. Ama hem bu kadar emin olup hem bu kadar emin olamayan ilk seni gördüm :-) bariz belli kan ver gitsin onay beklemene gerek yok;)

Gözün aydın. İnşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bi gebeliktir. Ama hem bu kadar emin olup hem bu kadar emin olamayan ilk seni gördüm :-) bariz belli kan ver gitsin onay beklemene gerek yok:KK66:
Cizgiyi gordunmu ama :D ay 2 gun sonra tekrar test yapiyim dedim koyulasirsa cizgiler gidicem hayir belirtim filan hic olmadi ya ondan inanamadim ne bileyim :D

Var bence ama çok yeni kan testi yaptır hemen. Gözünaydın canım

Cizgiyi gordunmu ama :KK70: ay 2 gun sonra tekrar test yapiyim dedim koyulasirsa cizgiler gidicem hayir belirtim filan hic olmadi ya ondan inanamadim ne bileyim :KK70:
Gördüm gördüm :) güvenilir bi markaysa hamilesindir Allah'ın izniyle. Bencede bi test daha yapıp koyulaşmayı görüp kan vermek daha iyi.

Canım silik de olsa 2. çizgi var ikisinde de. Hiç uğraşma artık idrarla, yarın direk git kan ver bence :) Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Eğer adet günün geçmeden yaparsan progesteron da baktır. Kimyasal olur Allah korusun boşa heveslenmiş olma. Koyulaşmasını bekle dememin nedeni kimyasal da koyulaşmıyor çok.
Ona bakarlar herhalde simdi yaptım çünkü tekrar silik çıktı ama gözle görülür gibi ya arkadaşımda varla yok arası birşeydi ALLAH KORUSUN kimyasal filan ya

Back