- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde almicaktim bende adet gunumu beklicektim ama ust uste bi ruyalar gorunce alayim dedim boyle cikincada ben sok tabi :) yarin gidicem erken den vericem kanAllah gönlünüze göre versin.
Ben de adet öncesi silik olarak görüp koşa koşa kan vermiştim :)
Simdiden gozunuz aydin:)bilmem kacinci konum oldu ama meraktan olucem normalde bat a 6 gun var fotografta ustteki erken gebelik test 2. Ciside hemen 1 saat sonra yaptigim normal gebelik testi ay dua edin cok sasirdim daha yeni oldugu icin herhalde silik cikiyor ama bilemedim
Ay sagolun vallaha saglikli evlat nasip etsin allahim :)Simdiden gozunuz aydin:)
Gözün aydın. İnşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bi gebeliktir. Ama hem bu kadar emin olup hem bu kadar emin olamayan ilk seni gördüm bariz belli kan ver gitsin onay beklemene gerek yokbilmem kacinci konum oldu ama meraktan olucem normalde bat a 6 gun var fotografta ustteki erken gebelik test 2. Ciside hemen 1 saat sonra yaptigim normal gebelik testi ay dua edin cok sasirdim daha yeni oldugu icin herhalde silik cikiyor ama bilemedim
Cizgiyi gordunmu ama ay 2 gun sonra tekrar test yapiyim dedim koyulasirsa cizgiler gidicem hayir belirtim filan hic olmadi ya ondan inanamadim ne bileyimGözün aydın. İnşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bi gebeliktir. Ama hem bu kadar emin olup hem bu kadar emin olamayan ilk seni gördüm bariz belli kan ver gitsin onay beklemene gerek yok
Var bence ama çok yeni kan testi yaptır hemen. Gözünaydın canımbilmem kacinci konum oldu ama meraktan olucem normalde bat a 6 gun var fotografta ustteki erken gebelik test 2. Ciside hemen 1 saat sonra yaptigim normal gebelik testi ay dua edin cok sasirdim daha yeni oldugu icin herhalde silik cikiyor ama bilemedim
Gördüm gördüm :) güvenilir bi markaysa hamilesindir Allah'ın izniyle. Bencede bi test daha yapıp koyulaşmayı görüp kan vermek daha iyi.Cizgiyi gordunmu ama ay 2 gun sonra tekrar test yapiyim dedim koyulasirsa cizgiler gidicem hayir belirtim filan hic olmadi ya ondan inanamadim ne bileyim
Yarin koyulasirmi bilmemGördüm gördüm :) güvenilir bi markaysa hamilesindir Allah'ın izniyle. Bencede bi test daha yapıp koyulaşmayı görüp kan vermek daha iyi.
2 gün sonra yap 1 günde koyulaşmayabilir. Ya da daha fazla beklersen daha iyi olur.Yarin koyulasirmi bilmem
Oyle yapiyim o koyu cizgiyi gormeden gitmicem doktora :))2 gün sonra yap 1 günde koyulaşmayabilir. Ya da daha fazla beklersen daha iyi olur.
Yada yarin gidiyim yaptiriyim test ogreniyim ya2 gün sonra yap 1 günde koyulaşmayabilir. Ya da daha fazla beklersen daha iyi olur.
İnşallah birde şimdi yapacagım tekrar silik çıkarsa gidecegim sağlık ocagınaCanım silik de olsa 2. çizgi var ikisinde de. Hiç uğraşma artık idrarla, yarın direk git kan ver bence :) Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Eğer adet günün geçmeden yaparsan progesteron da baktır. Kimyasal olur Allah korusun boşa heveslenmiş olma. Koyulaşmasını bekle dememin nedeni kimyasal da koyulaşmıyor çok.Yada yarin gidiyim yaptiriyim test ogreniyim ya
Ona bakarlar herhalde simdi yaptım çünkü tekrar silik çıktı ama gözle görülür gibi ya arkadaşımda varla yok arası birşeydi ALLAH KORUSUN kimyasal filan yaEğer adet günün geçmeden yaparsan progesteron da baktır. Kimyasal olur Allah korusun boşa heveslenmiş olma. Koyulaşmasını bekle dememin nedeni kimyasal da koyulaşmıyor çok.