Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar takma kirpik alacağım ve ilk kez kullanacağım hiç bir bilgim yok bana iyi bir takma kirpik adı verinn ve nasıl kullanmam gerektiği hakkında bilgi lütfeeennn çok acillll!!
Canim youtube de videolari var yaz çıkıyo ben de heves ettim aldım beceremedim markası pek önemli degil önemli olan yapistiricisi 3.5 liraya kirpik al 45 50 liralik yapıştırıcı al yani kirpik o kadar cok abartili muntazam dursn dyosan bilemem gunluk hayatta kullanim icin diyorum ben.
tek tek takılan kırpıklerden taktırdım gayet guzl oldu fakat cıkartamıyorum bıldıgım kırpıkler goz kapagıma oturdu yıkadım kremledım makyaj temızlemee medılı sutu hıcbır ıse yaramadı umarım cıkar bı kac gune :26:
nasıl yapıştırıldığına bağlı canım benim tamamen çıkması 1 haftayı bulmuştu
eğer hemen çıksın istiyorsan sıcak suyla yıka gözlerini çıkması daha etkili olur
bir iki hafta kullanılabılıyormuss bır ıkı hafta kalsın ozaman
Kızlar takma kirpik alacağım ve ilk kez kullanacağım hiç bir bilgim yok bana iyi bir takma kirpik adı verinn ve nasıl kullanmam gerektiği hakkında bilgi lütfeeennn çok acillll!!