• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bunu nerden bulabilirim

MaviKelebekler18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
482
0
0
Samsun
$40993809[1].jpg $linda_beyazi_yatak_odasi_takimi_o[1].jpg kızlar benim mobilyam beyaz ,yatak örtüm mor perdem beyaz ve bpncuklu panom mor olucak duvarlarımda beyaz olucak ama ben bu çiçekten istiyorum sizce nasıl olur ve nerden bulucam bunu nasıl oluyor yapıştırılıyormu badan yapılınca nasıl çıkarıcaz çıkarınca geri yapışıyormu...çok istiyorum bu çiçeği ama mor rengini tabiki..sizce güzel olurmu ..bu şekilde yatağın başına yapıştırmak çok isterdim ama yatağımın arkasında camım olucak anlatabildim inşallah yan duvarda gardorabım diğer karşı yan duvarım boş kalıcak oraya yapsam bukadar güzel dururmu..buarada bunu kk da buldum inşallah bu yatak odasının sahibi arkadaş sesimi duyar hani kızlar hepinizden yardım bekliorum lütfennn:16:

buarada 2.model yatak odası sizce güzelmi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 360934 Eki Görüntüle 360936 kızlar benim mobilyam beyaz ,yatak örtüm mor perdem beyaz ve bpncuklu panom mor olucak duvarlarımda beyaz olucak ama ben bu çiçekten istiyorum sizce nasıl olur ve nerden bulucam bunu nasıl oluyor yapıştırılıyormu badan yapılınca nasıl çıkarıcaz çıkarınca geri yapışıyormu...çok istiyorum bu çiçeği ama mor rengini tabiki..sizce güzel olurmu ..bu şekilde yatağın başına yapıştırmak çok isterdim ama yatağımın arkasında camım olucak anlatabildim inşallah yan duvarda gardorabım diğer karşı yan duvarım boş kalıcak oraya yapsam bukadar güzel dururmu..buarada bunu kk da buldum inşallah bu yatak odasının sahibi arkadaş sesimi duyar hani kızlar hepinizden yardım bekliorum lütfennn:16:

buarada 2.model yatak odası sizce güzelmi
googla'a duvar sticker yazıp çıkan sitelerden stickerchop'u seçin isterseniz. sonra cıkan sayfada duvar stşckerları var sol tarafta. oraya tıklasanız bir sürü seçenek bulabilirsiniz, gerçi renkli var mıdırı bilmiorum ama bir bakın isterseniz. simdiden güle güle oturum :) bu arada belki duvar kağıdı da düşünebilrisiniz

googla'a duvar sticker yazıp çıkan sitelerden stickerchop'u seçin isterseniz. sonra cıkan sayfada duvar stşckerları var sol tarafta. oraya tıklasanız bir sürü seçenek bulabilirsiniz, gerçi renkli var mıdırı bilmiorum ama bir bakın isterseniz. simdiden güle güle oturum :) bu arada belki duvar kağıdı da düşünebilrisiniz

teşekkürler canım bunun sölenişi nasıl oluyor :D
girdiğim yerlerden sourcam da

hahahhaha cok tatlısın yaa :)

sitikır diye söyleniyor. aslında bildiğin etiket gigi bir şey.. benim arkadaşım da evine yapmıstı cok güzel duruo :)
dediğim yere baktın mı? link yasak biliyorum ama mail atamıyorum daha duvar Sticker - kartlabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kad, duvarstickeri, ithal duvar katlar. bak burdaki şeyler de güzel

ay teşekkür ederim canikom kaydettim telefona sitikırı
evet hoşuma gidio yaa
bu sitelere baktım cnm çk güzeller ama alışveriş merkezlerinde falan oluyo dimi
sitede baksam pek faydası olmuyoda canım sadece bakıp aa negüzel diyebiliyorum

Back