• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

Çok zarifsin maşallah,nişanlığın da çok yakışmış.Allah tamamına erdirsin,bir ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.

çok yakışmıssınız birbirinize masallah Allah mutlulugunuzu hiç bozmasın.bende nişan resimlerimi yüklemek istedim ama nasıl yuklenilceğini bulamadım:)

Teşekkürler canım.Bu bölüme alttan konu aça tıkla ordan eklenti ekleye tıkla sonra zaten pc den resimleri yüklüyorsun

Allah tamamini erdirsin elbisenle peri kizi gibisin resmen. Durusun ve tavrin baska bir hava katmis. Yani dahada hos ve zarif olmus hersey. Cok begendim.
Mutluluklar.

şeymagül nişanlığın çok güzelmiş canım ben normalde sevmem kabarık nişanlık ama bunun rengi de modeli de çok hoşmuş sana da çok yakışmış allah tamamına erdirsin.

kuaför konusunda şanssız olduğunu yazmışsın bence başarılı olmuş ne gibi bir şanssızlık yaşadın paylaşırsan aynı hatalara biz de düşmeyiz

çok güzel olmuşsun canım ewlilik yolunda attığın ilk adımda mutluluklar dilerim...bu arada sanada salık lkıwır kıwır bi saç güzel gider aklında bulunsun:CüvCüv:

Back