• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

Canım çok güzel olmuşsun ve birbirinize çok yakışmışsınız. ınşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz canım

nişanlığının omuz kısmı çokkk hoş renk model harika senden birşey isteyeceğim arkadan çeklmiş foton varsa benim için koyarmısın ben seninki gibi olmasını istemiştim farklı bişey yaptılar sırt kısmını çok merak ediyorum nasıl kesimi diye kardeşime diktirmek isterim aynısını uarım gelinliğin bundanda güzel olur nişanlığını yaptırdığın yer işi biliyormuş helal olsun allah tamamını erdirsin hep fotolarındaki gibi yüzün gülsün

nişanlığının omuz kısmı çokkk hoş renk model harika senden birşey isteyeceğim arkadan çeklmiş foton varsa benim için koyarmısın ben seninki gibi olmasını istemiştim farklı bişey yaptılar sırt kısmını çok merak ediyorum nasıl kesimi diye kardeşime diktirmek isterim aynısını uarım gelinliğin bundanda güzel olur nişanlığını yaptırdığın yer işi biliyormuş helal olsun allah tamamını erdirsin hep fotolarındaki gibi yüzün gülsün

Canım çok teşekkür ederim öncelikle.Resmi ekledim 1. sayfada resimlerin yanında valla nişanlığı diktirdiğim yer çağırıyor şimdiden gelinlik için ama ben aysiradan düşünüyorum bakalım kısmet gerçi dediğin gibi işlerinde 1 numaralar inşallah kardeşinde istediği gibi yaptırabilir canım nişanlığını.Başka yardımcı olabileceğim bişiy varsa yardım edebilirm.

Nişanlığının rengine bayıldım, vücudun harika çok güzel taşımışsın Şeymacığım, Allah tamamına erdirsin.

mutluluklar dilerim nişanlığınız çok yakışmış çok hoş yakışıyosunuz nişanlınızla allah nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

çok güzel canım..yüzün fiziğin nişanlığın herşey harika...
kimisi kabarık nişanlığı beğenmediğini söylemiş..bence kabarıkların çok güzel modelleri var ve kabarık olmayınca nişan kimin ayırt edilmiyor..çünkü sizin gibi ortalıkta dolaşan bir sürü abiye giymiş hatunlar oluyor..benim fikrimde böyle..

çok güzel canım..yüzün fiziğin nişanlığın herşey harika...
kimisi kabarık nişanlığı beğenmediğini söylemiş..bence kabarıkların çok güzel modelleri var ve kabarık olmayınca nişan kimin ayırt edilmiyor..çünkü sizin gibi ortalıkta dolaşan bir sürü abiye giymiş hatunlar oluyor..benim fikrimde böyle..

aynen katılıyorum canım sana benim görümcelerim mesela hepsi abiye giydi ve güzel hatunlar ama gelinleri yinede o gece hepsinden güzel oldu şaka bi yana kesinlikle senin gibi düşünüyorum çok teşekkürler ayrıca

çok kibar ve nazik olmuşsun saçın makyajın kıyafetin hepsi sade fakat senin güzelliğini ortaya çıkarmış mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin

çok yakışmıssınız birbirinize masallah Allah mutlulugunuzu hiç bozmasın.bende nişan resimlerimi yüklemek istedim ama nasıl yuklenilceğini bulamadım:)

Back