Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

harikasın canım inanılmaz yakışmış kıyafetin bir ömür mutluluklar Allah tamamına erdirsin inşallah

Ayyy sağol tatlım valla çok sevinirim öyle bişey yaparsan zaten fikir olsun diye koydum bende burdaki geliinlere bakıp kendime fikir alıyom:)

cidden aşırı beyendim yaa..daha 8ay falan var nişanıma ama aklımda şu an tek model senin nişanlığın...rengi duruşu modeli zarifliği ve seninle bir bütün olmuşş.... allah mutluluğunu daim etsin güzelim

ne kadar güzel bir kızsın yaa yüzünden güülücük eksik olmasın harikasın yaaa gelinliğini de merakla bekliyorum canım

Bende çok beğendim yorum yapmadan geçemeyeceğim vallahi... Yakında benim de nişanım var inşallah böyle güzel olur. Allah mutluluğunuzu daim etsin

bende çok beğendim yorum yapmadan geçemeyeceğim vallahi... Yakında benim de nişanım var inşallah böyle güzel olur. Allah mutluluğunuzu daim etsin

teşekkürler canım.bir arkadaşımdan duymuştum kumaş güzel olunca gömlekte güzel duruyor merak etme çok güzel olursun canım resimlerini bekliyoruz.kısmetse ne zamana nişan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…