• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bulantı olduğunda ne yaptınız ?

Svmlikedy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
76
22
8
3 gündür o kadar çok bulantım var ki kusmaktan uyuyamıyorum hem gece hem gündüz hayatımı zehir etti yataktan kalkamıyorum başım dönüyo sadece lavaboya gidip geliyorum doktora bile gidemedim daha halsizlikten ne yesem napsam biraz toparlarım siz neler yaptınız bulantınız varken ?

Prilam diye bir ilaç var doktora giderseniz yazar zaten. Onunla biraz olsada atlatmıştım. Ben birazda inatçı bir insanım kussamda gelip yemeye devam ediyordum 🤦🏼 Sonunda kızımda bana çekti doğduktan sonra reflüsü olduğu halde yiyip çıkartıp tekrar yiyordu 😂

Prilam diye bir ilaç var doktora giderseniz yazar zaten. Onunla biraz olsada atlatmıştım. Ben birazda inatçı bir insanım kussamda gelip yemeye devam ediyordum 🤦🏼 Sonunda kızımda bana çekti doğduktan sonra reflüsü olduğu halde yiyip çıkartıp tekrar yiyordu 😂
Prilam bende fayda etmiyo maalesef onu kullanıyorum normalde ama yok bana mısın demiyor

Prilam bende fayda etmiyo maalesef onu kullanıyorum normalde ama yok bana mısın demiyor

Onun işe yaramadığı durumda başka bir ilaç var normalde bulantı ilacı değil ama bulantı için yazıyolardı. Zolu bişey adını bende bilmiyorum bilen biri yazar🤦🏼
Birazda düşünmemeye çalış kafan sürekli bulantı da olmasın kendine uğraşacak bişeyler bulursan iyi olur 👍

Back