Kizlar bugun katildim araniza siteyi tam bilmiyorum ama testime bakar misiniz hamile miyim bundan iki hafta oncesinde yaptim tek cizgiydi dun yaptim

Bu testi yeni mi yaptınız. Yeni ise gebelik var gözüküyor. Ancak artı Med in bu testi bende aynı bu şekil yalancı çizgi çıkarmıştı

Kızlar dün yaptım bugün yaptım ve böyle silik çizgi çıktı bundan iki hafta önce yaptığımda tek çizgiydi hamile miyim
Bu testi yeni mi yaptınız. Yeni ise gebelik var gözüküyor. Ancak artı Med in bu testi bende aynı bu şekil yalancı çizgi çıkarmıştı
Evet canım yeni yaptım ama dün farklı bir test yaptım onda da böyle silikti

Hayırlı olsun hamilesin canım bin kez test yapmış biri olarak kesin söylüyorum hatta ayni boyle silik çıkınca ağlamıştım hamile dehilim diye ama bir hafta sonra kalp atışını dinledik
Yaaaa inşallah öyledir Rabbım ağzından duysun

Daha regl olmama 3 gün var adet öncesi test yaptım onda çıkmadı iki kez farklı test aldım bu ve diğeri böyle çıktı
Hayırlı olsun canm bnmde reglime 3 gün kala böyle çıkmıştı hatta daha silik çıkmıştı şuan oğlum 10 aylık oldu iki hafta öncesinde çıkması zaten mümkün değil yumurtlama döneminde çıkmaz

Hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz kan testi yaptırın içinizde rahat etsin sağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…