Kızlar bugün karar vermeliyim bir yardım edin

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
43
kızlar tv ünitesinde 2 model arasında kaldım aslında yandan komidinli olan model daha ağır basıyor onun da renginde kararsızım açık renk mi koyu renk mi?fikirlerinize ihtiyacım var yardım edin

Eklentiler

• $tv.jpg
    $tv.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $tv2.jpg
    $tv2.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $tv3.jpg
    $tv3.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
valla kullancağın odanın rengi halı perde vs önemli şimdi ne desem yalan olcak

bide o büyük olan kitaplık gibi onu boşverde diğerini odanın konseptine göere seçelim arkadaşım

Evt kitaplık gibi olanı geç, eski tarz vitrinleri andırıyor..

Diğerlerinden de koyu rengi beğendim daha ağır ama mobilyalarına uyması da önemli.

bence açık renk seçmelisin çünki benimde mobilyam koyu renk venge çok toz gösteriyo siliyosun 10 dakika sonra yine toz açık tonlar daha kullanışlı yinede senin zevkine kalmış

oturma odasına olacak bu hemen oturma odamın fotosunu yollayım size

Eklentiler

• $100_1892.jpg
    $100_1892.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 90
birirnci model hos ama senin eve 2. daha iyi yakisir renk uyumu olur

canım 2. daha güzel ama

2.mobilyanın rengi senin eşyanla uyumlu değil gibi sanki çünki

tv ünitesi çok açık renk,koltuklarının iskeleti koyu

(koltuklarının iskeletleri ne renk ise onunla aynı renk olsun Tv ünitesi)

Son düzenleme:
bencede kesınlıkle 1, sı arkadasım.2, renk bıraz basıt gosterıyor kendını rengınden dolayı.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız ve önerileriniz için.iyiki varsınız

Canım bende ortadakini beğendim açık renkler daha çok hoşuma gidiyo benim yerimseniben soldaki ilk model daha güzel yani renk seçimi sana kalmış :eek:

Açık renk olan güzel ama koltuklarının uyumlu değil.Bu nedenle 1.ciyi tercih et derim cnm

bencede birinci koyu renk olan model onu terch et bayıldım ona şimdiden güle güle kullan canım

arkadaşlar çok teşekkür ederim sayenizde kararımı verdim ve sipariş ettim birinciyi.çoğunluk ondan yana oy kullanmış.birazdan gelicek.gelince evimin resmini çekim koyucam buraya ben de yeni taşındım sayılır kendi evime 3 ay oldu

X