- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
Çok okudum.....çok araştırdım...kimi zaman umutsuzluğa kapıldım,kimi zaman olacak bu iş dedim.
Sonuç bu..olacağına inanıyorum evet aksatmadan uygularsam 1 yıl sürem var.tamamen en doğal yollardan ve zararsız olacağını düşündüğüm son programım bu,Sizlerlede paylaşıyorum;
HER GÜN;
_Adaçayı (2 bardak)
_Rezene (2 bardak)
_Boza (1 kase)
_Kuru üzüm (minik bir kase kadar)
_Çörekotu (1 çay kaşığı balla veya suyla birlikte)
_Hurma (3-4 tane)
_Soya sütü (1 bardak)
_Kuru incir (3-4 tane)
_____________________________________________________________________________________________________________
MASAJ YÖNTEMLERİM;
_Şerbetçiotu kremi gece sür ve beklet...
_Çemenotu zeytinyağı ve karabiberle masaj yap ve beklet...
_Bozayı tarcınla birlikte sür ve beklet...
_Çörekotu yağıyla masaj yap.
_Çilek yağı ve tarçın yağıyla masaj yap.(karışım şeklinde iyi olur tarçının baskın etkisini çilek yağı dengeler)
_Karabaşotu yağıyla masaj yap.(damar açıcı özelliği var ve vikis gibi kokuyor.ibrahim saraçoğlu bahsetmişti)
_St.Herb göğüs büyütme krem ve sprey kullanımı( maddi imkanlar elverdiği sürece..)
_____________________________________________________________________________________________________________
evet işte kızlar program bu....Hergün yenecekler belli.Masaj yöntemlerindense istenilen 2-3 yöntemi aynı anda uygulamayı düşünüyorum.sabah akşam olarak.
ŞİFRE belli artık bence evet.
BESİNLER.
MASAJ YÖNTEMLERİ..
SPORLA DESTEK...
olacak inşallah...Benim ölçülerim göğüs altı 71 cm üstü 78 cm...ve göğüs ucundan 90-95 cm olmasını istiyorum.kiloda almam gerek;boyum 1.62 kilom 46.hedefim 55 kilo.
Herşeyi yazdım artık:)
Elimden gelen herşeyi yapıcam bu bir yıl içinde.Hepimize Kolay gelsin kızlar,birbirimize destek olalım.
Sonuç bu..olacağına inanıyorum evet aksatmadan uygularsam 1 yıl sürem var.tamamen en doğal yollardan ve zararsız olacağını düşündüğüm son programım bu,Sizlerlede paylaşıyorum;
HER GÜN;
_Adaçayı (2 bardak)
_Rezene (2 bardak)
_Boza (1 kase)
_Kuru üzüm (minik bir kase kadar)
_Çörekotu (1 çay kaşığı balla veya suyla birlikte)
_Hurma (3-4 tane)
_Soya sütü (1 bardak)
_Kuru incir (3-4 tane)
MASAJ YÖNTEMLERİM;
_Şerbetçiotu kremi gece sür ve beklet...
_Çemenotu zeytinyağı ve karabiberle masaj yap ve beklet...
_Bozayı tarcınla birlikte sür ve beklet...
_Çörekotu yağıyla masaj yap.
_Çilek yağı ve tarçın yağıyla masaj yap.(karışım şeklinde iyi olur tarçının baskın etkisini çilek yağı dengeler)
_Karabaşotu yağıyla masaj yap.(damar açıcı özelliği var ve vikis gibi kokuyor.ibrahim saraçoğlu bahsetmişti)
_St.Herb göğüs büyütme krem ve sprey kullanımı( maddi imkanlar elverdiği sürece..)
evet işte kızlar program bu....Hergün yenecekler belli.Masaj yöntemlerindense istenilen 2-3 yöntemi aynı anda uygulamayı düşünüyorum.sabah akşam olarak.
ŞİFRE belli artık bence evet.
BESİNLER.
MASAJ YÖNTEMLERİ..
SPORLA DESTEK...
olacak inşallah...Benim ölçülerim göğüs altı 71 cm üstü 78 cm...ve göğüs ucundan 90-95 cm olmasını istiyorum.kiloda almam gerek;boyum 1.62 kilom 46.hedefim 55 kilo.
Herşeyi yazdım artık:)
Elimden gelen herşeyi yapıcam bu bir yıl içinde.Hepimize Kolay gelsin kızlar,birbirimize destek olalım.