• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar buda benım gelınlıgım

dugunden hemen saonra eklıcemm resımlerımıı kuzumm camlarmızı acar oynarız karsılıklı artık :)

Aç oynayalım bi tanem...
Senin gibi güzel yürekli, güzel yüzlü, tatlı bir gelin için sabaha kadar oynarız, noolcak.... alkisalkisalkisalkisalkisalkis​

dugunden hemen saonra eklıcemm resımlerımıı kuzumm camlarmızı acar oynarız karsılıklı artık :)

dört gözle bekliyorum canem eminim peri kızları gibi güzel olucaksın
valla kıs düğünden canlı bağlantı isterim orda olamasakta görürüz iyi fikir delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kızlaaarrr düğünüm bitti evlendimmm :)))))) 1haftalık çiçeği burnunda gelinim -tatlicadiarzu- evimde henüz internet olmadığı için arada bi annemden giriyorum nete. en kısa zamanda düğün fotolarımıda koyarım öptüm hepinizi delikafadulden

Çiçeğin, burnundan düşmedi mi kıs hala... lülülülülülü

Bekliyoruz hadi acele et...
Koy şu fotoları da, meydan çıtır gelin görsün... a.s.​

allah mesut etsin nazarlardan saklasin...

yorum edicek olursam alt tarafi hosuma gitmedi acikcasi...kendi zevkindir allah utandirmasin insallah bi yastikda kocayin...

allah mesut etsin nazarlardan saklasin...

yorum edicek olursam alt tarafi hosuma gitmedi acikcasi...kendi zevkindir allah utandirmasin insallah bi yastikda kocayin...

amin cnm cok saol alt tarafını begnmemıs olman cok normal cunku bıtmedı daha alt tarafı son halınıde koycam

Çoooooook hoş..Fiziğin de süper zaten. Ne giysen yakışır.. Allah mesut etsin cnm...

altı ile üstü farklı renk gibi duruyor son halini merak ettim
allah mutlu etsin

çok güzel canım
allah mesut etsin mutluluklar dilerim a.s.

sende çok güzelmişsin maşallah ALLAH nazarlardan esirgesin :nazar:

çok güzel bir gelinlik ben de çok beğendim altına çek topukluları yaptır saçlarını en güzelinden bir de makyaj dergi kapağından fırlamış gibi olursun:)
kıskananlar çatlasın bayan kumaşçı duysun sesimi:1closedeyes:

Back