dugunden hemen saonra eklıcemm resımlerımıı kuzumm camlarmızı acar oynarız karsılıklı artık :)
Aç oynayalım bi tanem...
Senin gibi güzel yürekli, güzel yüzlü, tatlı bir gelin için sabaha kadar oynarız, noolcak.... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dugunden hemen saonra eklıcemm resımlerımıı kuzumm camlarmızı acar oynarız karsılıklı artık :)
gelinlik kime yakısmazki hos olmussun allah bir yastıkta kocatsın bol bol ballar aypmanız dilegiğyle canımm
dört gözle bekliyorum canem eminim peri kızları gibi güzel olucaksın
valla kıs düğünden canlı bağlantı isterim orda olamasakta görürüz iyi fikir delikafadulden
kuzum ben sana vıdeomu gonderırım kargoylaa sen ıste yeterkıı
kaydirigubbakcemile3 kızlaaarrr düğünüm bitti evlendimmm :)))))) 1haftalık çiçeği burnunda gelinim -tatlicadiarzu- evimde henüz internet olmadığı için arada bi annemden giriyorum nete. en kısa zamanda düğün fotolarımıda koyarım öptüm hepinizi delikafadulden
allah mesut etsin nazarlardan saklasin...
yorum edicek olursam alt tarafi hosuma gitmedi acikcasi...kendi zevkindir allah utandirmasin insallah bi yastikda kocayin...