• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar buda benım gelınlıgım

kaydirigubbakcemile3 kızlaaarrr düğünüm bitti evlendimmm :)))))) 1haftalık çiçeği burnunda gelinim -tatlicadiarzu- evimde henüz internet olmadığı için arada bi annemden giriyorum nete. en kısa zamanda düğün fotolarımıda koyarım öptüm hepinizi delikafadulden

sende gelınlıĞınde Çok gÜzel canımmm allah nazarlardan korusunn..Çok tatlısınn..mutluluklar dılerımmmm

oyy canlarım benımm cok ama cook tsk ederım guzel yorumlarınız ıcın öpesim geldiii yanacıklarınızdan
:)

canım benim gene söylüyorum çok yakışmışşşş, sen beğenmişsin ya kim ne derse desin takma kafana sakın çiçeği burnunda gelin adayım sende evliler kervanına katılıyosun az kaldı yahuuu

Oyy benim fıstığım... Alllah'ım bir yastıkta ömür geçirmenizi nasib etsin inşallah...
O kadar güzel olmuşsun ki, Allah nazarlardan saklasın...

Canım fıstığım benim:)) Şeniz​

Oyy benim fıstığım... Alllah'ım bir yastıkta ömür geçirmenizi nasib etsin inşallah...
O kadar güzel olmuşsun ki, Allah nazarlardan saklasın...

Canım fıstığım benim:)) Şeniz​

oyy oyy cnmm ablacım :) guzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım kaydirigubbakcemile2

oyy benim kuzum yakın olsakta gelsem düğününe çakkıdı çakkıdı oynasak delikafadulden gelin fotolarına burdan bakaruz artıkk napalım :delphin:

dugunden hemen saonra eklıcemm resımlerımıı kuzumm camlarmızı acar oynarız karsılıklı artık :)

gelinlik kime yakısmazki hos olmussun allah bir yastıkta kocatsın bol bol ballar aypmanız dilegiğyle canımm

Back