A AngeloDiAmore Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2007 55 0 40 20 Temmuz 2007 Konu Sahibi AngeloDiAmore #1 hadi bir gül uzat sevdiğine gözlerindeki o güzel ışığı görmek için yüzünde tatlı bir gülümseme görmek için al eline kırmızı bir gül ve sevdiğine uzat sonra tut elinden gözlerinin içine bak seni seviyorum demekten korkmada gözlerinin içine bakıp seni seviyorum de ve sevgini her zaman onunla paylaş onu mutlu etmek için elinden geleni yap sev öp kokla bilki onun mutluluğu senin mutluğun demektir. ve yine bak gözlerinin içine seni seviyorum de bir çocuğu seviyomuş gibi sev onu kırmadan incitmeden gözyaşını yerlere dökmeden seviyorum de ona sevgini söyle bir gül al sevdiğine onun elini tut ve al götür uzaklara kimsenin bulamayacağı kimsenin rahatsız edemeyeceğini ve ona deki SENİ SEVİYORUM sen ey aşık kız yada erkek farketmez seviyorum de sevdiğine gözlerine bak ve seviyorum de en büyük içtenliğinle seviyorum de ve herkese haykır SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM FORUMUMUZDAKİ BÜTÜN AŞIKLARA GELSİN !!!
hadi bir gül uzat sevdiğine gözlerindeki o güzel ışığı görmek için yüzünde tatlı bir gülümseme görmek için al eline kırmızı bir gül ve sevdiğine uzat sonra tut elinden gözlerinin içine bak seni seviyorum demekten korkmada gözlerinin içine bakıp seni seviyorum de ve sevgini her zaman onunla paylaş onu mutlu etmek için elinden geleni yap sev öp kokla bilki onun mutluluğu senin mutluğun demektir. ve yine bak gözlerinin içine seni seviyorum de bir çocuğu seviyomuş gibi sev onu kırmadan incitmeden gözyaşını yerlere dökmeden seviyorum de ona sevgini söyle bir gül al sevdiğine onun elini tut ve al götür uzaklara kimsenin bulamayacağı kimsenin rahatsız edemeyeceğini ve ona deki SENİ SEVİYORUM sen ey aşık kız yada erkek farketmez seviyorum de sevdiğine gözlerine bak ve seviyorum de en büyük içtenliğinle seviyorum de ve herkese haykır SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM FORUMUMUZDAKİ BÜTÜN AŞIKLARA GELSİN !!!