• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu yüzüklerden evlilik yüzügü olurmu ? :/

MadamCivciv

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
42
1
16
Fransa
Daha çok söz yüzügüne benziyo ama bilemedim, çok'da hosuma gitti.. $142948420120128131903.jpg

Ben söz yüzüğüne benzetemedim..Gayet güzel..Hayırlısı ile parmağınıza takmak nasib olsun..:)

bana öyle kötü gelmedi ben severm sanki böyle abartıyı biraz dedğm gibi değişik hava katan bütünü bence taş da kalsın

tabiiki seçim senin canım.ama ortasındaki taş kaba duruyor. sadece kenarları taşlı olarak seçersen daha zarif durur. ayrıca alacağın tektaş daha güzel duracaktır

Söz yüzüğü degilki bunlar bildigin alyans , bence çok hoş ortadaki taşı da begendim ben tektaş la birleşmiş gibi duruyor

bence ortadaki taş yerine orada da bir sonsuz işareti olsa güzel olur hem tam tur hemde tek taş çok çok abartı...

ben söz yüzüğü nişan yüzüğü ayrımını bilmem, bir yüzük aldık nişanda. onu da osmanlı modellerden seçip, ortadaki siyah kalemle çizilmiş sarmaşık yerine isimlerimizi yazdırdık. şimdilik memnunum :)) biraz büyük yazıyor, alyansı alırken artık sabrımın sonuydu ve küçük ve italik istediğimi belirtmeyi unuttum, nişanlım da unuttu :)

Back