Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama canım aynı şekilde diğer günlerde yapmaya devam et
Teşekkür ederimYumurtlama canım aynı şekilde diğer günlerde yapmaya devam et
Bu günü kullan bi de yarın da test yap mutlakaTeşekkür ederimbana bir tık açık geldi bilemedim ama bu günü kullanayım
.
Tamam çok saolun teşekkürlerBu günü kullan bi de yarın da test yap mutlaka
İnanki o renk bi tık açık bi tık koyu olması önemsiz ona çok takılmayın benimki aynen böyleydi hatta hafif açıktı bundan ertesi günler yaptıgımda silikleşti yani yumurtlama zamanını gösterince illa diğerinden kop koyu olması şart değil kendimden biliyorum bu resimde olmuş 3 gün üst üste değerlendirin inşallahTeşekkür ederimbana bir tık açık geldi bilemedim ama bu günü kullanayım
.
Sanırım hamilesiniz? Anneler kulübü yazıyorda yada bebeğiniz var?Siz bu testlerle mi hamile kaldınız?İnanki o renk bi tık açık bi tık koyu olması önemsiz ona çok takılmayın benimki aynen böyleydi hatta hafif açıktı bundan ertesi günler yaptıgımda silikleşti yani yumurtlama zamanını gösterince illa diğerinden kop koyu olması şart değil kendimden biliyorum bu resimde olmuş 3 gün üst üste değerlendirin inşallah
Evet canım yumurtlama 3 gün daha değerlendir mutlaka
Evet ama kasetli olandan kullanmadım ben ilk kullanımda hamile kaldımSanırım hamilesiniz? Anneler kulübü yazıyorda yada bebeğiniz var?Siz bu testlerle mi hamile kaldınız?![]()
Yumurtlama canım benim de bu ay bu kadar koyulasti diğer aylar daha koyu oluyordu sonraki günler siliklesti. Ben bu ay hamile kaldım. İki günde bir değerlendirsen daha iyi olur bugün yarın yok öbür gun. Ben ust üste değerlendiriyorum olmuyordu bu ay iki günde bir içim rahat etmeyerek denedim oldu çok şükür canim
teşekkürlerrrEvet canım yumurtlama 3 gün daha değerlendir mutlaka ✔![]()
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah benim de olurEvet ama kasetli olandan kullanmadım ben ilk kullanımda hamile kaldım
Hadi bakalım inşallah tutar bu ay benimdeYumurtlama canım benim de bu ay bu kadar koyulasti diğer aylar daha koyu oluyordu sonraki günler siliklesti. Ben bu ay hamile kaldım. İki günde bir değerlendirsen daha iyi olur bugün yarın yok öbür gun. Ben ust üste değerlendiriyorum olmuyordu bu ay iki günde bir içim rahat etmeyerek denedim oldu çok şükür canim
Sadece yumurtlama gününde mi ilişkiye giriliyor bide çatlama günü diyorlar da bilmediğim için soruyorum çatlama gününde de mi ilişki oluyorEvet canım yumurtlama 3 gün daha değerlendir mutlaka ✔![]()
Bende yumurtlama ve takiben 3 gün diye biliyorum toplamda 4günSadece yumurtlama gününde mi ilişkiye giriliyor bide çatlama günü diyorlar da bilmediğim için soruyorum çatlama gününde de mi ilişli oluyor
Teşekkür ederim cevabınız içinBende yumurtlama ve takiben 3 gün diye biliyorum toplamda 4gün![]()
İnşallah teşekkür ederim canım gebelik isteyen herkesin en kısa zamanda olması dileğiyleEvet yumurtlama ♥
Ins en kısa zamanda saglıklı bir bebegınız olur ♥