• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bu yumurtlama mı? Lütfen bilgisi olanlar yazsın yumutlamaysa kaçırmıyayım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Billia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
159
219
33
25
20200713_212243.webp

Teşekkür ederim :KK52: bana bir tık açık geldi bilemedim ama bu günü kullanayım:KK22:.
İnanki o renk bi tık açık bi tık koyu olması önemsiz ona çok takılmayın benimki aynen böyleydi hatta hafif açıktı bundan ertesi günler yaptıgımda silikleşti yani yumurtlama zamanını gösterince illa diğerinden kop koyu olması şart değil kendimden biliyorum bu resimde olmuş 3 gün üst üste değerlendirin inşallah

İnanki o renk bi tık açık bi tık koyu olması önemsiz ona çok takılmayın benimki aynen böyleydi hatta hafif açıktı bundan ertesi günler yaptıgımda silikleşti yani yumurtlama zamanını gösterince illa diğerinden kop koyu olması şart değil kendimden biliyorum bu resimde olmuş 3 gün üst üste değerlendirin inşallah
Sanırım hamilesiniz? Anneler kulübü yazıyorda yada bebeğiniz var?Siz bu testlerle mi hamile kaldınız? :KK51:

Yumurtlama canım benim de bu ay bu kadar koyulasti diğer aylar daha koyu oluyordu sonraki günler siliklesti. Ben bu ay hamile kaldım. İki günde bir değerlendirsen daha iyi olur bugün yarın yok öbür gun. Ben ust üste değerlendiriyorum olmuyordu bu ay iki günde bir içim rahat etmeyerek denedim oldu çok şükür canim

Sadece yumurtlama gününde mi ilişkiye giriliyor bide çatlama günü diyorlar da bilmediğim için soruyorum çatlama gününde de mi ilişli oluyor

Yumurtlama canım benim de bu ay bu kadar koyulasti diğer aylar daha koyu oluyordu sonraki günler siliklesti. Ben bu ay hamile kaldım. İki günde bir değerlendirsen daha iyi olur bugün yarın yok öbür gun. Ben ust üste değerlendiriyorum olmuyordu bu ay iki günde bir içim rahat etmeyerek denedim oldu çok şükür canim
Hadi bakalım inşallah tutar bu ay benimde :oops::KK23: siz kaç kere takip yaptınız tuttu?ve ne kadar suredir ugrasiyorsunuz. Benim hic cocugum yok esimdede bendede sıkıntı yok bir senedir istiyoruz son iki ay yumurtlama testi kullandım bu üçüncü takibim

Back