Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu tonlara ulaşanlar var mı aranızda :)

Glceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
206
21
48
İzmir
Kızlar slmm bu ekledğim resimlerdeki saç renklerine boyayıp istediğini elde eden varsa lütfen banada söylesiiiiiiinnn kafam çok karıştı :) hangi numaralarla boyamam gerekli. 1. resim şuanki saç rengim !

Eklentiler

• $saçç.jpg
    $saçç.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar slmm bu ekledğim resimlerdeki saç renklerine boyayıp istediğini elde eden varsa lütfen banada söylesiiiiiiinnn kafam çok karıştı :) hangi numaralarla boyamam gerekli. 1. resim şuanki saç rengim !

bu renkleri biliyorum :1: bu iyi bir haber kötü haberde bu boya Türkiye'de yokmuş. yakın tonlarını bulabilirsin tabii ballı kumral olarak geçiyor. ay yada ben bulamamış olabilirim bi kaç sitede araştırdım öyle yazıyordu sen bulursan bana da haber verr :9: ayrıca bu bayanın saçlarında balyaj varr

$ballı-kumral-amber-bal.jpg $Ballı-Kumral-Saç-Rengi-ve-Modelleri-2013-18.jpg Eki Görüntüle 816133

Son düzenleme:
canım biyerden aldığım bilgiye göre: küllü sarı saç boyası içine yarım tüp altın sarısı karıştın ve önce uçlara 10 dk sonrada saçlarınızın tamamına uygulayarak 20-25 dk bekleyin saç renginiz açılıp ballı kumrala yakın bir renk ortaya çıkacaktır. diyor denemekte fayda var ayrıca altın kumral olarak da geçiyormuş canımm:34:

Back