Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızlar bu tonlara ulaşanlar var mı aranızda :)
Kızlar slmm bu ekledğim resimlerdeki saç renklerine boyayıp istediğini elde eden varsa lütfen banada söylesiiiiiiinnn kafam çok karıştı :) hangi numaralarla boyamam gerekli. 1. resim şuanki saç rengim !
Kızlar slmm bu ekledğim resimlerdeki saç renklerine boyayıp istediğini elde eden varsa lütfen banada söylesiiiiiiinnn kafam çok karıştı :) hangi numaralarla boyamam gerekli. 1. resim şuanki saç rengim !
bu renkleri biliyorum bu iyi bir haber kötü haberde bu boya Türkiye'de yokmuş. yakın tonlarını bulabilirsin tabii ballı kumral olarak geçiyor. ay yada ben bulamamış olabilirim bi kaç sitede araştırdım öyle yazıyordu sen bulursan bana da haber verr ayrıca bu bayanın saçlarında balyaj varr
canım biyerden aldığım bilgiye göre: küllü sarı saç boyası içine yarım tüp altın sarısı karıştın ve önce uçlara 10 dk sonrada saçlarınızın tamamına uygulayarak 20-25 dk bekleyin saç renginiz açılıp ballı kumrala yakın bir renk ortaya çıkacaktır. diyor denemekte fayda var ayrıca altın kumral olarak da geçiyormuş canımm