Kızlar bu seferde bebeğimi kaybettim ...

semamehmet

Umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
349
4
Arkadaşlar 9 haftalıktı bebeğimi gelişmediği ve kalbi atmadı için dün aldılar.Bi ihtimal kanda pıhtılaşma olabilir dendi bazı tetkiklerin yapılması gerekiyormuş hamile kalmadan önce benim gibi bu sorunu yaşayanlar varmı bu tetkikleri ssk karşılıyormu ve en önemlisi tekrar hamile kalıp bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim...Sizden yardım istiyorum lütfen...

Canım aynı şeyi 2 ay önce yaşadım, gelişimini sürdüremedi ve kalbi atmadı, tek fark kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Benimki de 7 haftalıktı, vücudumun toparlanması için doktorum 2 ay korunmamızı önerdi. Herhangibir tetkike şu an için gerek yok herkesin başına gelebilir dedi. Tekrarlayan durumlarda araştırma yoluna gidiyorlarmış. Benim süre dolmak üzere 10 gün sonra 2. adetimi gördükten sonra doktora kontrole gidicem ve yeniden çalışmalara başlicaz. Buarada bu 2 ay boyunca demir hapı ve folik asit kullandım.

bende geçen yıl yaşadım 7 hfatalık gelişim bozukluğu sonucu düştü.kürtaj olmadım.kendi düştü.
düşen parçayı patolojiye yolladılar.nasıl bir gebelik olduğunu anlamak için.mol gebelikmi gibi yanii.ama sonuçlar normal gebelik olduğunu fakat gelişim bozukluğu sonucu düştüğünü gösterdi.ben büyük kadın doğum hastanesine gitmiştim.devlet hast.orası devlet karşıladı yapılan tahlilleri.özelle gidiyorsan skk yarısını ödüyor yapılan işlemlerin.

zaten arkadaşlar düşük olan bebekler mutlaka problemli bebeklermiş zaten bu yüzden düşükleri engellemiyorlar

Çok geçmiş olsun,
Bu konuda bilgim yok ama bence doktorunla birlikte hareket etmelisin bundan sonra,

Sağlıcakla kal.

Canım benim onları bende kullandım vücudun toparlanması için 6.5 ay korunduk yine olmadı bu ikinci umutlarım iyiden kayboluyor bu ilaçlarda kilo yapıyor o tarafa baksan bi türlü bu tarafa baksan bi türlü ne yapcağımı şaşırdım...Tekrar yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...

Çok geçmiş olsun,
Bu konuda bilgim yok ama bence doktorunla birlikte hareket etmelisin bundan sonra,

Sağlıcakla kal.

Sağol bitanem öyle yapacağım ama korkuyorum yine öyle olur diye cesaret edecek gücüm yok şuan için zaten çokta yeni biraz zamana ihtiyacım var..

canım çok üzüldüm gerçekten senin adına...vardır bundada bir hayır sağlığın yerinde olsunda yine olur inşallah...

Umudunu kaybetme sakın canım, en önemlisi senin sağlığının yerinde olması ve moralini yüksek tutman. Hayırlısı böyleymiş demek lazım, bunu insan bilse de uygulaması zor biliyorum, o yüzden üzülme diyemem ama umudunu kaybetme. Gerekli tetkikleri de yaptır bakalım, illa yine tekrarlicak diye bişey yok ki bu herkesin başına gelebilir. Doktorun ne diyecek bakalım sonuçları görünce, bizi de haberdar et burdan mutlaka.:teselli:

benim de 4 bebeğim gelişmediği için kürtajla aldılar,üçüncü bebekten sonra doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum hamile kalmadan önce fakülteye sevketti ,genetik test istedi ancak ben bu testi yaptırmaya fırsat bulamadan hamile kaldım ikibuçuk aylık oldu ama gelişmedi ve üçay önce kürtaj oldum,tavsiyem hamile kalmadan testleri yaptır zaten ssk karşılıyo da...........

merhaba canım bende 2007 yılında yaşadım aynı şeyı 9 haftalık bebeğimın kalbı durduğu için almaları gerektığını söyledılerr..bız alel aceler şok içinde tamam dedık ve kürtaj oıldumm ilk bebeğimdii sonra doktora nedenını sorduğumuzda gebelıklerın en az % 25-30 u bu şekılde bırsürü sebebten dolayı düşükle sonlandığını söyledıı ve ikinci bebk için 2 ay korunmamızın yeterlı olacağını söyledı ..
1 eylul 2007 de kurtaj oldum 25 kasım 2007 de hamıle olduğumu öğrendım ..şuan nurtopu gıbı bır oğlum var sakın moralını bozma canımm en kısa zamanda tekrar hamile kalman dileğiğleee zemuszemus

canım benim çok geçmiş olsun:teselli: allah bir daha yaşatmasın inşallah :Saruboceq: benim dayımın eşi de 3 kez hamile kaldı bebekler 3. ayında karnında kalbi duruyodu. yine 4.ye hamile bunuda karnında ölmemesi için her gün iki omuzundan iğne vuruluyomuş. bende ilk kez duydum böyle bişey. allah herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben de iki kez yaşadım bu durumu sadece tıp fakülteleri yapıyor bu testleri testin adı trombofili paneli bunu yaptırarak anlayabilirsin sadece tıp fakülteleri ücretsiz yapıyor özelde yaptıracaksan 1,5 milyar civarı

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bende fakültede yaptırmayı düşünüyorum ama duyduğuma göre günü çok atıyorlarmış 1 hafta felan sonra yaptırmaya gideceğim testleri inş önemli bişey çıkmaz rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inş içindede bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…