• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saça hangi boya olur

elllif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
56
0
86
Ankara
mrb arkadaslar ben 1 ay önce koyu karamel bakır karısımı saclarımın rengini actırdım sarı olmak için fakat bı talıhsızlık oldu ve guzel saclarım yandı neyse artık onu oakdar sorun etmıyorum cıt cıt yaptrcm saclarıma eskısı gıbı belımde durmaları ıcın fakat soyle bır sorun var saclarım suan cok guzel bır sarı ama dıplerı yarıya kadar sarı uclara dogru ve uclarda dahil olmak üzere fındık kabugu karamel gibi bir renk diplerim geldi su anda boyamak istiyorum ama kendim cunku kuaförlerden korkuyorum artık anlıyanınız vardır benı kısacası saclarım kople sarı olsn istiyorum acıcı kullanmak istemiorm artık cunku saclarımı mahvediyo sizin bana önerebilceiginiz söyle guzel dogal duran bır sarı boya varmmı uclarımın rengınıde kapatabilcke bir sarı dun kuaföre dedm saclarımı bn boyucam dedim oda para kaybetmemk icin soylemedı ne yapmam gerektıgını ama tek bisi dedi küllü renklerden uzak dur sacların yemyesıl olur dedı bnde tamam dedım suan saclarım kötu durmaya basladı sarısı solmaya basladı ucları zaten kötu bır renk ne yapmalıyım arkdaslar hangı boyayı ve kac num kullnmalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim cunku cıt cıt yaptrablmem ıcın sabıt bır rengım olamk zorunda

$Fotoğraf-0174.jpg $Fotoğraf-0173.jpg $Fotoğraf-0172.jpg $Fotoğraf-0171.jpg $Fotoğraf-0170.jpg

sacımın suanki hali resim koymayı unutmusum da

güzel aslında saçının rengi ben beğendim bencede küllü renklerden uzak dur hem mat ve soğuk bir renk oluyor ben hafta başında palette deluxenin sarısıyla kahve köpüğünü karıştırdım sarısı güzel böyle sıcak canlı bir sarı ve deluxe serisi oldukça kaliteli bak istersen dore sarıda var ama oda biraz turunculuk yapar istersen deluxun sarısına boya hemende akmıyor bence sana o uygun sarı 9.0 palette deluxe boyarsan sonucu yaz :13: bu arada kesimide süppper görünüyor çıt çıtlarla yorma kafanı :7:

tşkkr ederm cnm ama işte saclar belde olunca boyle oluyor :) bı bakim o renge suan kafamdakı kuaförm koleston 9.0 kullnmstı tek renk yanı ole istemiştm ama su bı gercekkı koleston mahvediyo sacı :(

aynen ben asla koleston kullanmam garnıer kullandım uzun süre ama bu sene palette deluxe serisine şans eseri baktım kaldım çok canlı tutuyor ve hemen akmıyor kuföre boyatmıştım ilk karameli tutturamadı koyu karamel oldu resmen sonra bir haftada aktı bende kızdım kendim boyarım dedim satıcı bayan tavsiye etti iyi ki boyamışım öyle güzel tuttu ki herkes sordu nerde boyattın diye :9: sende ya altın sarısı yada sarı ama deluxede altın sarısı yok bildiğim kadarıyla sarı var :13:

aynen ben asla koleston kullanmam garnıer kullandım uzun süre ama bu sene palette deluxe serisine şans eseri baktım kaldım çok canlı tutuyor ve hemen akmıyor kuföre boyatmıştım ilk karameli tutturamadı koyu karamel oldu resmen sonra bir haftada aktı bende kızdım kendim boyarım dedim satıcı bayan tavsiye etti iyi ki boyamışım öyle güzel tuttu ki herkes sordu nerde boyattın diye :9: sende ya altın sarısı yada sarı ama deluxede altın sarısı yok bildiğim kadarıyla sarı var :13:

peki tatlım bu sacımnın ucundakı karamel gıbı oln renkde gidermi ??

gider orası koyu sarı olur ton farkı olur ama 2. boyamaya kapanır göze batmaz zaten

gider orası koyu sarı olur ton farkı olur ama 2. boyamaya kapanır göze batmaz zaten

hm anladm cnm netten fln da arastırıyorumda nblm hicbr boya ıcıme sınmı yo arkadslarm koyu lastr bıraz dıyo ama eger koyulastırırsam bıdaha actırmam gerekıcek onada saclarım ölür kesin pff :(

Back