J Jiklipaff Ziyaretçi 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #21 eğer tenin bronzlaşmaya elverişliyse, hazır yazda geliyo tam böyle teninle uyumlu bi renk olsun =)
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #22 Jiklipaff .!.: eğer tenin bronzlaşmaya elverişliyse, hazır yazda geliyo tam böyle teninle uyumlu bi renk olsun =) Genişletmek için tıkla... hemen bronzlaşırım evet cnm :))) saol yardmlarn için Şeniz boyattığımda eklerim resmi
Jiklipaff .!.: eğer tenin bronzlaşmaya elverişliyse, hazır yazda geliyo tam böyle teninle uyumlu bi renk olsun =) Genişletmek için tıkla... hemen bronzlaşırım evet cnm :))) saol yardmlarn için Şeniz boyattığımda eklerim resmi
E EU2 Ziyaretçi 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #23 cok güzel bi renk bende o tonlarda istedimde olmadi 10 ay önce boya yaptirmistim sacimda hayla boya oldugu icin kirmizi yada yesil olur dediler en sonunda gölge yaptirdim acik tenliysen kesinlikle süper olucak delikafadulden
cok güzel bi renk bende o tonlarda istedimde olmadi 10 ay önce boya yaptirmistim sacimda hayla boya oldugu icin kirmizi yada yesil olur dediler en sonunda gölge yaptirdim acik tenliysen kesinlikle süper olucak delikafadulden
E EU2 Ziyaretçi 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #24 bronzada süper durur bu renk sekerim daha naturel durur hatta
E EU2 Ziyaretçi 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #25 patient.t .!.: hemen bronzlaşırım evet cnm :))) saol yardmlarn için Şeniz boyattığımda eklerim resmi Genişletmek için tıkla... nezaman boyattin kis bende boyatmadin daha saniyodum yazdim kaydirigubbakcemile3 eminimki cok yakismistir bekliyorum fotografiiiiiiii delikafadulden
patient.t .!.: hemen bronzlaşırım evet cnm :))) saol yardmlarn için Şeniz boyattığımda eklerim resmi Genişletmek için tıkla... nezaman boyattin kis bende boyatmadin daha saniyodum yazdim kaydirigubbakcemile3 eminimki cok yakismistir bekliyorum fotografiiiiiiii delikafadulden
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #26 cimcime21 .!.: nezaman boyattin kis bende boyatmadin daha saniyodum yazdim kaydirigubbakcemile3 eminimki cok yakismistir bekliyorum fotografiiiiiiii delikafadulden Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 canm benm boyatmadm daha boyattığımda eklerim dedim resmi yerimseniben
cimcime21 .!.: nezaman boyattin kis bende boyatmadin daha saniyodum yazdim kaydirigubbakcemile3 eminimki cok yakismistir bekliyorum fotografiiiiiiii delikafadulden Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 canm benm boyatmadm daha boyattığımda eklerim dedim resmi yerimseniben
B biricik_06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 1.544 16 116 Diğer 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Pati #27 bence bu renk koyu karamele benziyor.ben boyatmıştım saçlarım koyu siyah bu renk olmuştu koyu karamele boyanınca.
bence bu renk koyu karamele benziyor.ben boyatmıştım saçlarım koyu siyah bu renk olmuştu koyu karamele boyanınca.