Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saç rengi ne sizce??

palette nin fındık kabuğuna benziyo bence

Şeniz çok saol cnm yorumun için

kızlar yaa ben dip boyasıyla ugraşmak istemiyorum öyle,bu renkle nasıl bişe yaptırabilirim boya tarzı olarak
nasıl cümle olduysa artık -tatlicadiarzu-

Şeniz çok saol cnm yorumun için

kızlar yaa ben dip boyasıyla ugraşmak istemiyorum öyle,bu renkle nasıl bişe yaptırabilirim boya tarzı olarak
nasıl cümle olduysa artık -tatlicadiarzu-
cümle süper.:lepi:.ama ben anladım demek istediğini canikom..sen diyosunki saçlarım buna benzer bişey olsun ama dip boya yaptırmıyım..:1closedeyes:.sana şu resmi örnek koyuyorum bak bi
dipler kendi rengi..uçlara doğru açılıyo..

patim yaptırıcağın ne biliyomusun..kuaföre hilal cebecinin resmini koyduğun renk varya..onu gölge attırıcaksın..uçlarına doğru..kuaförün ayarlıycak sıkılığını..ne kadar atılması gerektiğini..bence süperde olur..saçların maşallah zaten uzun..kesinlikle yaptır..dip boya derdin olmaz o zaman..arada dip gölge yaptırırsın

benim saçımın rengi buna benzer açık kahve yapıcaz dedi kuaför 2 rengi karıstıdı böle oldu ama dipleri koyu geliyor

valla çözdün ne demek istedigimi :1hug:

canm süper anlatmışsınnn kaydirigubbakcemile5

annem diyo ki bence kendi saç rengi kalsın boyatma hiç diyo...napıyim bilemedim bee aso benneyaptımki

jessica da ki de güzel renkmiş...bu kadında her renge boyadı zate

patim yaz geliyo değişiklik olur..dene bence fena olmaz..ama ben senin yerinde olsam kendi renginde bırakırım..bende hiç boya yok mesela..tabi yeni böyle:)ne renkler geldi geçti:içelim:evet bu renk yakışıyo ona,oda bunu biliyo ve değiştirmiyo..ama yapıcaksanda dediğim gibi yaptır..dipler kalsın..o renkte kalın kalın gölgeler atıcak..aynı o tonlarda..

çok saol cnm benm :1hug:
biraz zamn geçsin iyice karar vercem canm ama boyatrsam renk bu olcak dediğin gibi okŞeniz

Pınar Altuğ un saç rengi daha güzel bana sorarsan.. eğer sende onun gibi güzel bronzlaşabiliosan bu saç yakışır.. ben bu yaz bu rengi uygulamayı düşünüyorum.
Çikolata kahvesi sanıyorum bu renk. ama ışıktan mıdır bilemicem hafif bakır tonlarıda var sanki.

seni göğüs bakımı topiğinden hatrladm :1hug:
pınar altugun ki çok canlı gözüküyo kameralar dibindeydi o an galiba kaydirigubbakcemile3
çikolata kahvesi tam olarak bumu canm...
bana düz renk gibi geldi..bakır tonları mı katmşlar araya dersin :uhm:

renk arıyorum kuaförde yaptırcm bu arada

hatırlamana sevindim :1hug:
bence bu saçta bakır tonlar var.. çünkü uçlara doğru daha bi açılıyo ... çok tatlı bi renk.. blkide o kadar açık bi saç deildir ama ışık baya vurmuş..

çinko kahve veya kızıl kahve diyolar başka sitede pınar altuğ resmi için kızlar...sizce dogru mu

hatırlamana sevindim :1hug:
bence bu saçta bakır tonlar var.. çünkü uçlara doğru daha bi açılıyo ... çok tatlı bi renk.. blkide o kadar açık bi saç deildir ama ışık baya vurmuş..

canm bu resmi buldugum sitede kızlar yorum yazmşlar :))

pınar altuğa sormuşlar bilmiyorum tam demiş aayy sinr oldum Çok üzgünüm çoook
kuaförü de metrocity de ki tria
oraya gidip sorcam son çare :roflol:

buna da kızıl kahve üzerine balyaj atmışlar

kızlar pınarın saçımı bu saç mı sizce yardm edin nolurr

canım saç rengi ten rengiyle de alakalı.
bence sen kuaförüne danış o ten rengine uyan en iyi saçı yapıcaktır.

canım saç rengi ten rengiyle de alakalı.
bence sen kuaförüne danış o ten rengine uyan en iyi saçı yapıcaktır.

a.s.
canm benm pınarın makyajsız haliyim böyle tarf ediyim tenimi kaydirigubbakcemile3
kuaförüme danışcam bu resimlern hepsni göstercem onada sırnaşık şey
hangisi güzel bi renk karar veremedm cnm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…