kizlar bu sabah hayatimin en aci anini yasadim....

bende hep aynı duyguyu yaşıyorum.benimde en yakın arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti.doğarken..:çok üzgünüm:benim kızım o ara 3 aylıktı.hala etkisindeyim şimdi 4,5 aylık gece yatırdığımda gidip seyrediyorum uzun süre.dua ediyorum ona birşey olmasın diye..anne olunca anlarsın derdi ya annelerimiz,haklılarmış..öyle bir yürek ağrısı ki hiçbirzaman rahatlık vermiyor..

:1shok:Gerçekten nuraycım yazınızı okurken çok duygulandım sanki ben yaşamış gibi oldum Rabbim o acıyı hiç bir anneye yaşatmasın rüyanızı hayra yorumlayın Allah sizide bebeğinizide korusun:Saruboceq:

rabbim evlat aciysila imtihan etmesin meleklerimizi krusn rabbim,rüyada olsa insan kurtulamiyor etkisinden cok zor rabbim evladii kaybeden annelerimizede sabir versin,diger evlatlarina ömür versin insallah

:çok üzgünüm:
rabbim evlat aciysila imtihan etmesin meleklerimizi krusn rabbim,rüyada olsa insan kurtulamiyor etkisinden cok zor rabbim evladii kaybeden annelerimizede sabir versin,diger evlatlarina ömür versin insallah
amin veriyor sabrını ama aklımızada gelince çok canım sıkılıyor.Yerini hiç bir şey tutmuyor.:1no2: :a015:

allah hayırlara getirsin rabbim çocuklarımızı bize bizide çocuklarımıza bagışlasın

Allah kimseyi evlat acısı ile terbiye etmesin. Ben psikiyatriste gitmeye başladım. Bebeğim ayın 13. de 5 aylık olacak ve ben bu süre zarfında geceleri asla uyuyamıyorum. Bebeğim boğulur diye. Sürekli beni rahatsız edecek şeyler düşünüyorum ya bebeğimin boğazına birşey kaçarsa ne yaparım, ya bebeğimle babam dolaşırken biryerde bomba patlar oğlum ölürse ne yaparım diye sürekli felaket seneryoları kuruyorum. Sonunda destek almaya başladım. Oğluma baktıkça içim acıyor ona birşey olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…