bunu size yazdim cunku beni sadece anne olanlar anlar diye esime bile anlatmadim anne olmak boyle birsey sanirim ona boyle delice baglanmakmis....
çocuğum yok daha doğmadan kaybettim düşünceniz yanlış sizi anlamak için illaki anne olmak gerekmiyor.Bende okudum ve etkilendim anneliğim yarıda kaldığı için bende anlayanlardanım.Size bebeğinizle sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum...
Sizlerle burda herseyi paylasmak oyle guzelki sabahtan beri anca kendime geldim size yaziyorum iyiki varsiniz sizlerin arkadasligini bilmek bile bana mutluluk veriyor hepinizi tek tek opuyorum Allah bebeklerinizle sonsuz mutluluk versin Allah sevdiklerinizden ayirmasin herbirinizi ....................bu sabah kizim biraz huysuzdu sanirim dis cikaricak besigi hala odamizda zaten kucuk daha diye odasini ayiramadik neyse sabah 6da kalkti emdi oynadim gazini cikardim yatirdim bende yattim soylerken hala fena oluyorum hemen uyumusum ruyamda kizimi sezlong seklinde bir kuveti var ona koyup bagliyip yikiyorum o sandalyesinide kuvetin icine oturtuyorum kuveti suyunu acmisim ama hala yanindayim su doluyor bebegim suyun altinda kalmis guzel gozleri bana bakiyor acik ama ,saclari suda saliniyor kucagima aliyorum acmiyor gozlerini nefes almiyor ,buz kesmis,neler deniyorum geri getiremiyorum bunlari size gozyaslari icinde yaziyorum o an kucagimda sanki agirligi bile kollarimdaydi aklimi oynatiyorum sandim deli gibi uyandim gozumde yaslarla kizimi kucakladim uyku sersemi cocuk optum kokladim gozyaslarima engel olamiyordum esim duyucak diye yutkundum o benden deli anlatmistim size uykulu bile olsa o kirpikleri aralandi,bakti bana kocaman guldu sirma saclarini oksadim Allahim ne kotu bir kabustu icimi parcaladi oldum bende onunla evlat acisini ruyamda yasadim bu sabah o suyun altindaki o gozleri hafizam silmiycek artik birdaha o yikama sezlongunu kullanamam aticam evimde gormek bile istemiyorum yarin baska bisey alicam ...................evelki gun karsi komsum bebegini kaybetti dun aksam bassagligina gitmistim sanirim beni cok etkiledi onu besikte uyurken sapasaglam gordum ya Rabbim bana dunyayi bagisladi ................hala kendimde degilim bagira bagira agladim az once sizle paylasmak istedim aman kizlar cocuklarimizi kontrolsuz birakmayalim gozumuz elimiz kulagimiz ustlerinde olsun bunu bu sabah yasadim ben hayatimin en aci anini
Bana da buna benzer birşey olmuştu geçen hafta oğlumu emzirip yatırdım gözlerimi kapadım ve birden depremin başladığını evin deli gibi sallandığını hissettim, "kalkıp oğlumu almalıyım ev üstümüze yıkılacak" diye geçiriyorum içimden ama kolumu bile kaldıramıyorum eşime seslenmeye çalışıyorum sesim çıkmıyor, nefes alamıyorum, boğuluyorum, sanki üstümde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi. O anda sadece oğlumu düşünüyorum. onu kurtarmam gerek diyorum.Sonra birden gözlerimi açtım..Meğer karabasan görmüşüm.:1ninca:.Allahtan kısa çok kısa sürdü..Bence bu annelik içgüdüsüyle ilgili bişey, sürekli aklımızdan ya bebeğime birşey olursa diye geçiriyoruz..Ama bir gerçek var ki onlar bize Allah'ın emaneti evet iyi bakıp göz kulak olmalıyız ama bu kadar tedirgin davranmamalıyız. Allah bütün kullarını görüyor ve gözetiyor..Yatarken bebeğine ve kendine Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas okursan hem bebeğini hemde kendini Allah'a emanet etmiş olursun ve daha rahat uyursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?