• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bu sabah hayatimin en aci anini yasadim....

evet canim cok kötü oluyo öylesi rüyalar bende bir kere ayni rüyayi yasadim denizde boguluyomus kizim iana cok bagirmisdim bagiriyom ama kimse duymuyo sesimi yastigim yaslar icindeydi rüyasi bile cok kötü sen öyle anlatinca benim o gördügüm rüya aninda aklioma geldi unutulmuyo bu rüyalar

hayırdır inşallah canım.benimde 2 kere başıma geldi.Hamileliğin son günleriydi.Rüyamdada hamileydim ve tinerci tam karnımdan bıçaklamıştı. Digeri ise kızım çok ateşlenmişti.nöbetleşe uyuyorduk. Rüyamda kızım havale geçirip kollarımda ölüyordu. Tövbe yarabbi. kalktığımda gözyaşlarım sel olmuştu. Kızım ise huzur içinde uykudaydı...

canlarim benim sagolun hepimiz ayni evrelerden geciyoruz sanirim Allah kimseye vermesin yarabbim acilarin en buyugu bu bebegide ayni yetismis olanida yakmasin icimizi boyle acilar hepinizi tek tek opuyorum kiymetlilerim benim

canim okurken mahvoldum sabah niyetine hayirlara ciksin INSALLAH bebisinin basindan sadaka gecir ver sadaka kucuk belalari defeder bu tarz gordugun ruyalarida akan suya anlat guzelim

bunu size yazdim cunku beni sadece anne olanlar anlar diye esime bile anlatmadim anne olmak boyle birsey sanirim ona boyle delice baglanmakmis....

çocuğum yok daha doğmadan kaybettim düşünceniz yanlış sizi anlamak için illaki anne olmak gerekmiyor.Bende okudum ve etkilendim anneliğim yarıda kaldığı için bende anlayanlardanım.Size bebeğinizle sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum...

allah hayırlara çıkarsın canım,allah onu sana bağışlasın.komşunun etkisinde kalmışsın anlaşılan.

bende kızım küçükken senin gibi rüyalar görürdüm tedbiri elden bırakmamak lazım bende sana katılıyorum rüyası bile kötü allah bir daha rüyasını bile göstermesin

çocuğum yok daha doğmadan kaybettim düşünceniz yanlış sizi anlamak için illaki anne olmak gerekmiyor.Bende okudum ve etkilendim anneliğim yarıda kaldığı için bende anlayanlardanım.Size bebeğinizle sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum...

sakin yanlis anlamayin siz bizden daha cok annesiniz ben hamileligi 1gun bile surmus olsa o benim icin annedir sizinki yarida kalmadi cennete bekleyen bir evladiniz var kesinlikle aslinda siz cok ama cok daha iyi anlarsiniz beni buna eminim Allah tez zamanda bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder

Cnm yazdıklarını okurken içim ürperdi adeta. düşüncesi bile kötü ve kalkıp uyuyan bebeğime bakma ihtiyacı hissettim. bazen benimde öyle aklıma geliyor saçma sapan düşünceler ya kızımı.........gibi Allah korusun Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler nasip eylesin inşallah.

Hiç üzülüp,ağlayıp kendine dert etme canım....bence sen o karşındaki bayanın çocuğunun ölmesinden çok etkilendin ve gecede korkulu rüya gördün....birşeyden etkilenip görülen rüyalar yorumlanmaz bile ..bunlar gerçek rüya olarak sayılmazmış...kitaplarda böyle yazıyor inan....ayrıca arkadaşların dediği gibi,öyle olsa bile görülen rüyaların tersi çıkar denir...birde ben rüya gördüğümde musluğu açar "allahım rüyalarımın hayrı bana ,şerri dağlara taşlara gitsin "derim...birisi söylemişti yıllar önce bana ,o zamandan bu yana hep yaparım,suyla beraber şerrin akıp gittiğini düşünüp rahatlarım (pisikolojikmi bilmem ama rahatlarım)....kızını öp benim için...allah ona uzun,sağlıklı ve huzurlu ömürler versin....

Allah düşmanıma vermesin evlat acısını..:1no2:sizinde hayradır inşallah rüyanız..pozitif düşünmeye bakın,bebeğinizi koklayın ve öpün onu kucağınıza aldığınızda nefesini duymak size iyi gelecektir eminim........:1hug:

Sizlerle burda herseyi paylasmak oyle guzelki sabahtan beri anca kendime geldim size yaziyorum iyiki varsiniz sizlerin arkadasligini bilmek bile bana mutluluk veriyor hepinizi tek tek opuyorum Allah bebeklerinizle sonsuz mutluluk versin Allah sevdiklerinizden ayirmasin herbirinizi ....................bu sabah kizim biraz huysuzdu sanirim dis cikaricak besigi hala odamizda zaten kucuk daha diye odasini ayiramadik neyse sabah 6da kalkti emdi oynadim gazini cikardim yatirdim bende yattim soylerken hala fena oluyorum hemen uyumusum ruyamda kizimi sezlong seklinde bir kuveti var ona koyup bagliyip yikiyorum o sandalyesinide kuvetin icine oturtuyorum kuveti suyunu acmisim ama hala yanindayim su doluyor bebegim suyun altinda kalmis guzel gozleri bana bakiyor acik ama ,saclari suda saliniyor kucagima aliyorum acmiyor gozlerini nefes almiyor ,buz kesmis,neler deniyorum geri getiremiyorum bunlari size gozyaslari icinde yaziyorum o an kucagimda sanki agirligi bile kollarimdaydi aklimi oynatiyorum sandim deli gibi uyandim gozumde yaslarla kizimi kucakladim uyku sersemi cocuk optum kokladim gozyaslarima engel olamiyordum esim duyucak diye yutkundum o benden deli anlatmistim size uykulu bile olsa o kirpikleri aralandi,bakti bana kocaman guldu sirma saclarini oksadim Allahim ne kotu bir kabustu icimi parcaladi oldum bende onunla evlat acisini ruyamda yasadim bu sabah o suyun altindaki o gozleri hafizam silmiycek artik birdaha o yikama sezlongunu kullanamam aticam evimde gormek bile istemiyorum yarin baska bisey alicam ...................evelki gun karsi komsum bebegini kaybetti dun aksam bassagligina gitmistim sanirim beni cok etkiledi onu besikte uyurken sapasaglam gordum ya Rabbim bana dunyayi bagisladi ................hala kendimde degilim bagira bagira agladim az once sizle paylasmak istedim aman kizlar cocuklarimizi kontrolsuz birakmayalim gozumuz elimiz kulagimiz ustlerinde olsun bunu bu sabah yasadim ben hayatimin en aci anini

hayırlısı olsun canım allah hiçbir zaman çocuklarımızın acısını göstermesin bize okurken ben bile tutamadım kendimi canım

ya kızlar bende 36 haftalk hamileym hep doğmda bi şler ters gidr bişi olrsa die acayp trsıorm ve hep rüyalarmda kotu şelr gryrm ama bilinçaltı oldğna inanıorm tabi ne kadar inansamda korkuorm ama rüya bu tersi yada yüzü çıkcak die bişi yok illa demi

hayır olur inşallah canım. bende çok kabus görürüm bebeğimle ilgili.. Anlatmak bile gelmiyo içimden.. Gün boyunca etkisinde kalıyorum. Bir de bana ne oluyo biliyomusn.. Gece emzirmeye kalkıyorum ya tabi uykuluyum emzirip koyuyorum yatağına. Sonra gecenin bi vakti uyanıyorum emzirdiğimi hatırlıyorum ama yatağına koyduğumu hatırlamıyorum. Yataktan öyle bir fırlıyorum ki eşimde korkup uyanıyo.. hemen yere bakıyorum emzirirken uyuyakalmış kollarımdan yere düşürmüşüm sanıyorum. Yatağında mışıl mışıl uyuduğunu görünce derin bir oh çekiyorum tabi..Rabbim hiçkimseyi evladıyla sınamasın. Amiiinn..

Bana da buna benzer birşey olmuştu geçen hafta oğlumu emzirip yatırdım gözlerimi kapadım ve birden depremin başladığını evin deli gibi sallandığını hissettim, "kalkıp oğlumu almalıyım ev üstümüze yıkılacak" diye geçiriyorum içimden ama kolumu bile kaldıramıyorum eşime seslenmeye çalışıyorum sesim çıkmıyor, nefes alamıyorum, boğuluyorum, sanki üstümde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi. O anda sadece oğlumu düşünüyorum. onu kurtarmam gerek diyorum.Sonra birden gözlerimi açtım..Meğer karabasan görmüşüm.:1ninca:.Allahtan kısa çok kısa sürdü..Bence bu annelik içgüdüsüyle ilgili bişey, sürekli aklımızdan ya bebeğime birşey olursa diye geçiriyoruz..Ama bir gerçek var ki onlar bize Allah'ın emaneti evet iyi bakıp göz kulak olmalıyız ama bu kadar tedirgin davranmamalıyız. Allah bütün kullarını görüyor ve gözetiyor..Yatarken bebeğine ve kendine Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas okursan hem bebeğini hemde kendini Allah'a emanet etmiş olursun ve daha rahat uyursun :))

Son düzenleme:
canım annelik işte
muhteşem ve zor bir dugu herşeyden etkileniyor insan allah seni ve bebeğini korusun
ben de rüyemda kızımla ilgili bişey gördüğümde beşiğine yapışıp saatlerce ona bakıp allaha dua ediyorum

gercekden anne oldukdan sonra ki duygular cok farkli benim de oglum yatakdan dustu gece oyle bir ciglikla uyandim ki aglayinca annem cok korktu ama yuregim parcalaniyor o anda benim anne olmak cok farkli bir duygu

Bana da buna benzer birşey olmuştu geçen hafta oğlumu emzirip yatırdım gözlerimi kapadım ve birden depremin başladığını evin deli gibi sallandığını hissettim, "kalkıp oğlumu almalıyım ev üstümüze yıkılacak" diye geçiriyorum içimden ama kolumu bile kaldıramıyorum eşime seslenmeye çalışıyorum sesim çıkmıyor, nefes alamıyorum, boğuluyorum, sanki üstümde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi. O anda sadece oğlumu düşünüyorum. onu kurtarmam gerek diyorum.Sonra birden gözlerimi açtım..Meğer karabasan görmüşüm.:1ninca:.Allahtan kısa çok kısa sürdü..Bence bu annelik içgüdüsüyle ilgili bişey, sürekli aklımızdan ya bebeğime birşey olursa diye geçiriyoruz..Ama bir gerçek var ki onlar bize Allah'ın emaneti evet iyi bakıp göz kulak olmalıyız ama bu kadar tedirgin davranmamalıyız. Allah bütün kullarını görüyor ve gözetiyor..Yatarken bebeğine ve kendine Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas okursan hem bebeğini hemde kendini Allah'a emanet etmiş olursun ve daha rahat uyursun :))

Ben de buna benzer bir rüya görmüştüm.Oğlumla yatak odasında uyuyoruz.Yeni yatmışız yatağa.Eşim odada tv izliyor.Uyanıyorum yanımda yatan oğlumu görüyorum.Arkamı dönüyorum yatakta bir bakıyorum oğlum yatağın yanında ayakta duruyor.Annecim sen yanımda yatmıyormusun.Ne işin var orada diyorum ağlamaklı bir sesle. Karanlık da olduğu için puslu görüyorum biraz ve korkuyorum.Tam yataktan kalkıcam işte o zaman üzerime bir karabasan çöküyor.:1ninca:Kalkamıyorum içimden sürekli dualar okuyorum.Eşime sesleniyorum sesim çıkmıyor.İhlas suresini özellikle arka arkaya okudum.Başımdan aşağıya doğru kayarak gittiğini hissettim.Çok kötü bir şey ya bekarken de başıma böyle bir karabasan olayı gelmişti.Sanki sırtüstü yatınca geliyor diye pek yatmamaya çalışıyorum...

tatlım omrünü uzatmışsın derler böyle durumlarda allah sana ve sevdiklerine vede bebeğine uzun ömürler versin

Back