• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bu saatten sonra ne okumalı yada okumalımı

kxuxçxuxk balxixxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
59
1
86
Bursa
merhaba arkadaşlar bu sene başörtüsündeki az da olsa rahatlama sebebiyle okusammı diye düşündüm
hiçbir hazırlığım yok liseden mezun olalı 12 sene oldu nerdeyse
üstelik matematik sıfır. yaşım büyük haliyle ,bir oğlum var çok kararsızım ne yapmalıyım
ihl mezunuyum ne okumalıyım fikirlerinizi bekliyorum
hiçbir bilgim kalmamış moralim bozuk :59:

canım hiç bilgim kalmamış diye düşünme, ben 20 senede sonra okumaya başladım..benimde matematik sıfır, inan niyet ettikten sonra bir şekilde yeterli puanı alıyorsun, şuan sosyal hizmetleri okuyorum...

merhaba arkadaşlar bu sene başörtüsündeki az da olsa rahatlama sebebiyle okusammı diye düşündüm
hiçbir hazırlığım yok liseden mezun olalı 12 sene oldu nerdeyse
üstelik matematik sıfır. yaşım büyük haliyle ,bir oğlum var çok kararsızım ne yapmalıyım
ihl mezunuyum ne okumalıyım fikirlerinizi bekliyorum
hiçbir bilgim kalmamış moralim bozuk :59:

bence okumalisiniz benim ablam sayilirsiniz siz eger icinizde kaldiysa basarabilirsiniz bende acikögretim lisesine yazilcam teyzemle birlikte o gec kaldigini düsünmüyor hic bende tasinma isinden dolayi okulum alt üst oldu liseye ankarada baslamisken ortasindayken almanyaya geldik ve burda iki senem kayboldu dil ögrenmem icin ve simdide tasiniyoruz egitim hayatim mahvoldu o yüzden türkiyeye gelip ankara da acikögretim lisesine kayit yaptircaz insallah kismet olursa,basarabilirsiniz emin olun önemli olan yeterli puani toplamak zaten bence okuyun

sanırım aynı durumdayız bende yıllar sonra tekrar okumaya karar verenlerdenim senin gibi vesebebimizde aynı bende başörtüsü rahatlığı nedeniyle karar verdim buna puan sistemini falan hiç bilmiyorum örgün kazanamazsam açık öğretim yapacazbakalım bişerler Allah yardımcımız olsun...

sanırım aynı durumdayız bende yıllar sonra tekrar okumaya karar verenlerdenim senin gibi vesebebimizde aynı bende başörtüsü rahatlığı nedeniyle karar verdim buna puan sistemini falan hiç bilmiyorum örgün kazanamazsam açık öğretim yapacazbakalım bişerler Allah yardımcımız olsun...

senin kararın içinde çok mutlu oldum inş.başarabiliriz

içinden okumak gelmiş biyerden başla bence en kötü ihtimalle açık öğretim okursun,ben şuan açık öğretim okuyorum bende de matematik sıfırdı ama iyi bir kursa gittim şuan iyi durumdayım..oğlum var demissiniz üstelik yaşı sorun ediyosunuz sanırım siz istedikten sonra neden olmasın,bizim sınıftada var bizlerden yaşça büyük ablalar gayet güzel okuyolar vallahi canım.

sewgili arkadaşım öncelikle sana şunu söylemeliyim ki okumanın yaşı olamz,özellikle içinde bir ukde kalmışsa.bende mezun olalı 20 sene oluyor ve bu sene imtihana girme kararı verdim.yaşım 38 inşallah başaracğm.sende başaracağına emin ol.hiç olmazsa açık öğretim oku.ben türk dili ve debiyat okumak istiyorum (açık öğretim)sanada başaılar dileri canım.vakit kaybetme yarın son gün

Back