Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu rengi evde nasıl elde ederim

klm3olm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
959
1
46
Diğer
kızlar saçlarımın resmini koymuştum ama yine koyayım saçlarım şuan şu renk

Eki Görüntüle 211800 Eki Görüntüle 211801

benim istediğin renkde aşağıda yalnız onda parıltı ya da balyaj gibi bi şey var ben onları değil sadece dibi ne renkse ondan istiyorum

Eki Görüntüle 211803

işte kızlar evde şuan ki rengin üstüne ne boyarsam bu rengi elde ederim

Silvartcigim su anki rengin cok güzel tam istedigim renk..
Elde etmek istedigin renk de dogal rengim. Tam emin degilim ama küllü kumral sanirim ya da acik küllü kumral.. Yani 7.1 ya da 8.1...

benimde saçlarım sizin gibiydi rengi önce küllü kumral boyadım biraz yeşillenme oldu küllü kullanmamın sebebi o turuculuk kızıl yansımalar gitsin diye aman keşke boyamasaydım şimdi direk kumral boyuyorum loreal exalans 7 beyendiğiniz renkle aynı gibi oldu eğer sizdede çok turunculuk kızıllık yoksa kesin tavsiye ederim çok memnunum ama ben çok koyu olmasın diye fazla boyayı saçımda tutmadım 20 dakika felan tuttum ve yıkandıkçada daha güzelleşiyor boyanın ve ilacın yarısını kullandım sizin dip saçlarınız ne renk bilmiyorum önce ordan başladım benim siyah ve beyazlar var sonra çok az uçlarda tuttum uçlar daha sarı kalsın istiyordum çünkü tabi siz nasıl isterseniz bilemem kolay gelsin

kızlar saçlarım korkunç oldu bu gün saç boyasu aldım 7.0 hemde lorealin amonyaksız boyasından ... aslında daha açık alacaktım çünkü bi arkadaşım demişti ki kk da kutunun üstündeki renkten daha koyu tutuyor ... ama sonra yine burda okumuştum amonyaksız boyanın tutuculuğu çok azmış saçın rengini çok az değiştiriyormuş o yüzden 7.0 aldım ... neyse kutuda 20 dk bekletin diyordu bende boyadım saçımı 10 dk oldu baktım aşırı koyu bi renk oldu bende hemen yıkadım ... kızlar öyle aşırı bi koyu renk oldu ki inanamazsınız hatta keşke siyah alsaydım daha açık bi renk olurdu diyorum o derece yani

Üzüldüm canim ya..
Keske daha acik bir renge boyasaydin ve yavas yavas koyulastirsaydin sac rengini.. Loreal koyu tutar diye biliyorum.. Cikolata kahvesi mavi siyah tutmustu bi tanidigimda, üstelik zemini o kadar koyu degildi. Ama merak etme amonyaksiz boyalar cabuk akiyormus hatta tamamen cikiyormus sactan, zaten zemininde acik renk, durmaz o boya sacinda.. Istersen bi süre boyama saclarini, sakin acmaya falan da kalkisma. Kepek sampuani al kendine bir de beyaz sabun. Beyaz sabunla yika, ardindan kepek sampuaniyla yika sonra bol bol kremle, hem boya cabuk akar hem de sertlesmez saclarin. Iyice akinca saclarini 8 ya da 9 numaraya boya. Ben yakin zamanda saclarimi koleston 8.1e boyayacagim, sonucu sana söylerim. Eger güzel tutarsa sen de boyarsin.
Bu arada alakasiz ama önceki sac rengini nasil elde ediyordun?

ay sağ ol tatlım ya içimi rahatlattın bende işte amonyaksız ya çabuk akar diye umut ediyordum haklısın ya bi süre hiç boyamiyım saçımı zaten açtırmam çünkü artık cimri oldum kuaföre para vermek istemiyorum evde kendim de mahvederim ... evet ya çok sinirlendim cidden loreal çok koyu tutuyor kutudaki renkle hiiiiiiiiiiiiiççççççç alakası yok ... canım benim saçlarımın rengi güğüm bakırı ama güğüm bakırına bayaaaaaaa bi açıcı eklenmiş hali artık sarı olmasına ramak kalmış ilk boyuyordu kuaför amanın turuncu ama 2 yıkamada o turunculuk akıyor ortaya böyle sarımsı bi şey çıkıyordu ...

aynı boya ile saçlarımı karamele boyadım
altlarda röfle vardı ilk boyamada çok koyu oldu diye üzülmüştüm
ama 3 hafta bile kalmadı saçımda çok aktı
merak etme çok açılacak rengin

silvart saçın şu an ne renk ilk koyduğun resmindeki ton çok hoşmuş keşke ellemeseydin...

aynı boya ile saçlarımı karamele boyadım
altlarda röfle vardı ilk boyamada çok koyu oldu diye üzülmüştüm
ama 3 hafta bile kalmadı saçımda çok aktı
merak etme çok açılacak rengin

ay canım yorumun için çok sağ ol kızlar böyle yorumlar yapın ya rahatlatın beni ... çok zor bi iş koyu saç kurtulması çok zor kızlar şuan bi görseniz varya kumral yanımda platin sarı kalır ...

silvart saçın şu an ne renk ilk koyduğun resmindeki ton çok hoşmuş keşke ellemeseydin...

canım o renk güzeldi sadece sıkıldım diye değiştirmek istedim ... şuan saçım ne renk desem ki böyle koyu kahve bi şey ... bir acayip bir şey ... bir ucube ...

canım o renk güzeldi sadece sıkıldım diye değiştirmek istedim ... şuan saçım ne renk desem ki böyle koyu kahve bi şey ... bir acayip bir şey ... bir ucube ...
estağfurullah canım aslında ilk saç tonun değiştirmeyede uygun bir renkmiş daha açık tonlar bile denenebilirdi..

canım böyle bi marka ilk kez duyuyorum ... bulamam herhalde bundan ... :26: zaten geçti artık

Canım istediğin tona yakın mı ama isveç sarısı ile saçlarım böyle olmuştu..Şimdiler de kızıl yapmaya çalışıyorum ben de :))
Fiyatı biraz tuzlu ama çok güzel bir boya..internetten ısmarlamıştım..bitkisel bir boya...hiç kötü koku yaymıyor boyarken...bir kaç kez boyamak lazım istenilen tona ulaşmak için...

Son düzenleme:

aaa saç rengin cidden çok hoşmuş canım ya bende normalde kuaföre boyatıyordum dedim ne bu her ay her ay evde kendim boyicam tabi sonuç tırıt orasını hiç karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…