Merhaba arkadaslar,
adetim 5 gün gecikti. Normalde hic gecikmez. Daha önce en fazla 33 gün gecmisti ama bugün 35. gün. Yaptigim testler negatif cikti. Dün sabah yaptigim en son test de dijital testti ve ekranda hamile degil yazdi. Ama benim icim rahat etmedi ve belki siliktir diye testin icini actim. Fotograftaki gibi cok cok cok silik bi cizgi vardi. Sizce bu pozitif mi? Eki Görüntüle 1136150 :44:
Canım benimki aynen boyleydişimdi 3 aylik bi oğlum var. özellikle ilk 5 dk içinde çıktıysa bence hamilesin. Istersen dahada emin olmak için git bi kanda baktir
Merhaba arkadaslar,
adetim 5 gün gecikti. Normalde hic gecikmez. Daha önce en fazla 33 gün gecmisti ama bugün 35. gün. Yaptigim testler negatif cikti. Dün sabah yaptigim en son test de dijital testti ve ekranda hamile degil yazdi. Ama benim icim rahat etmedi ve belki siliktir diye testin icini actim. Fotograftaki gibi cok cok cok silik bi cizgi vardi. Sizce bu pozitif mi? Eki Görüntüle 1136150 :44:
Canım benim de böyleydi hatta hayal gücüm zannettim 😊 ama tabi adet dönemim gelmeden yapmıştım sabırsızlıktan ☺️ pozitifmis. Tekrar yapmani tavsiye ediyorum ama kafanda cok kurcalama hamile miyim degil miyim hamileyaem nolur degilsem napicam fln diye cok sorgulama ve zamana bırak 😉 Allah'ım gönlüne gore versin inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar,
Bence yarın sabah bidaha yap tatlim test
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elimde test yok yarin alip gün icinde yapicam canim :)
Ayy canim insallah! Iyi ki varsiniz yaa, yoksa tek basima sürekli kurucam kafamda. Öyle diyosun da düsünmemek elde degil ki
Cok sagol :)
Hadi hayırlısı tatlm inşallah hamilesindir :)
Canım bekle biraz daha zaten hamile isen adet olmazsın deilsen de olman gerekirdi şimdiye kadr. Bi kaç gün daha bekle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence en iyisi canım beta hcg, hemen bi akn testi yaptır için rahat etsin, bilirim o kuşkuları insanı kemirir, Allah yardımcın olsun
Ya tatlım burda galiba hemen kan testi yapmıyolar. Yurtdışındayım. Doktoru aramıştım, test yap pozitif çıkarsa 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi :S
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Seninki de benimki gibi çıkmış canım :)
Benimki erken test değildi normal test, 25mg olunca gösteriyomuş. Ama benim adetim de 6 gün geçti.
İnşallah ikiniz de hamileyizdir :)
Ben bugün test yapıp yazcam buraya
Kan testi burada nerede olur bilmiyorum yurtdışındayım :S
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Malesef 0.1 test yanlis cikti kanda yok(((
hadi yaa, neden hemen kan testi yaptırmıyolar acaba, çok ilginç..sağlık sistemi bi tuhaf işliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?