• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar bu nasıl

herseyyyyyyyyyyyy cok gusel olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk .. böle deyınce hersey daha ıyıye gıdıo.benmı zor kısmını halletmısım .. sımdıkı adamların aklına evlılık sokmak ısın en zor yanı bence ve sen bnu basardnnnnnnnnn. :)) ben beklemedeym. gelırse gelır sölerse söler teklı ederse eder olursa olr :D bı yayılıom bı yayılıom. cnm benm gonlunce olsun gelınlıgın...damadın tamamsa hersey tamam ınan

Çook teşekkürler canımm :) işin içinde olunca en ufak şey bile kocaman bi sorun haline geliyo işte...daralıyo insan amaaaan neyse ne en iyisini yapıyosun yayıl valla :) bunu bende denicem artık :12:

paylaştığın 1.resim muhteşem ötesi birşey.hayalimdeki gelinlikte işte böyle birşey.:17: ayyy kusursuz bir gelinlik yaa bayıldımmm:61:

CAnım bende böyle kolları kapalı bir gelinlik istiyorum
Bu tarz bulmak zaten zor hele böyle şık bişeyi bulmak daha da zor..
paylaştığın 1.resim muhteşem ötesi birşey.hayalimdeki gelinlikte işte böyle birşey.:17: ayyy kusursuz bir gelinlik yaa bayıldımmm:61:
Benimde hayalimdeki bu canım...heryerde dekolteli gelinlik görmekten bıkmıştım ama bunun gibi şık ve normal gelinlikler de varmış :)

Bu tarz bulmak zaten zor hele böyle şık bişeyi bulmak daha da zor..

Benimde hayalimdeki bu canım...heryerde dekolteli gelinlik görmekten bıkmıştım ama bunun gibi şık ve normal gelinlikler de varmış :)

bende acık hele straptez gelinlikleri sevmiyorum bide benim nişanlımda acık istemiyo ondanböyle diktircem bende.bu tarz cok var canım cok kolay bulursun bu tarz gelinliği 2 haftada dikeriz dedi bi gelinlikçi:16:

Kızlar gelinlik hakkında hiç araştırma yapmadım ama bugün az önce tesadüfen şu gelinliği gördüm ve resmen aşık oldum siz ne düşünüyosunuz :)
Bu Gelinlik Modeli : M_704 :28:

Forumda en çok tutan model bu sanırım, daha önceden konu açan arkadaşların mesajlarını okursan dikilmiş hallerini görebilirsin.

Hiç başka gelinliklere bakma canım ilk resimdeki süper süper süper ben zaten dantele bayılırım hele üst bölgede muhteşem duruyor tabi sana yakışıp yakışmıyacağı çok önemli bi dene bence önce

Hiç başka gelinliklere bakma canım ilk resimdeki süper süper süper ben zaten dantele bayılırım hele üst bölgede muhteşem duruyor tabi sana yakışıp yakışmıyacağı çok önemli bi dene bence önce

Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum zaten daha vaktim var diye netten bakıyorum şimdilik.ama dediğin gibi denemek lazım mutlaka :6:

canım model olrak çok güzel ama yaz gelini olacaksan düşünme derim , bide kolundaki güpür çok koyu geldi yani güpürü daha güzel ve parlak olsa daha hoş görünürdü ama model olarak güzel

canım model olrak çok güzel ama yaz gelini olacaksan düşünme derim , bide kolundaki güpür çok koyu geldi yani güpürü daha güzel ve parlak olsa daha hoş görünürdü ama model olarak güzel

teşekkür ederim canım ben sadece model olarak bakıyorum şimdilik.model olarak olumsuz bişey duymadım ama oynama yapacağım şeyler var üzerinde :8:

bence de cok guzel gelinlik ozellikle dantel detaylari ama alti biraz daha kabarik olsaydi daha iyi olur gibi geldi bana :)

bence de cok guzel gelinlik ozellikle dantel detaylari ama alti biraz daha kabarik olsaydi daha iyi olur gibi geldi bana :)
Teşekkür ederim canım gidip bi deneyeyim değiştirilecek şeyler var :) ama ben kabarık olunca pek sevmiyorum üzerimde nasıl olacak bakalım

Kızlar gelinlik hakkında hiç araştırma yapmadım ama bugün az önce tesadüfen şu gelinliği gördüm ve resmen aşık oldum siz ne düşünüyosunuz :)
Bu Gelinlik Modeli : M_704 :28:

resmini de ekleyeyim açamayanlar için :)
Eki Görüntüle 885123

bayıldım :) şuan evlilik planım yok ama hep gelinlik hayali kurarım açık gelinlik düşünmüyorum bu tam istediğim gibi çok beğendim
çok asil duruyor.

Son düzenleme:
bayıldım :) şuan evlilik planım yok ama hep gelinlik hayali kurarım açık gelinlik düşünmüyorum bu tam istediğim gibi çok beğendim
çok asil duruyor.

evet bencede bi geline yakışan da açık olmayan gelinlik diye düşünürüm ben de :3:

Üst ile alt uyumsuz gibi geldi bana da.

Ayrı ayrı çok güzeller ama bence böyle bir üste daha az kabarık bir şey olur bence.

ben sevemedim üstü ve altı çok alakasız gibi geldi bana altında da biraz danteller olsa tamamlayıcı olurdu bence altı çok düz kalmış

Üst ile alt uyumsuz gibi geldi bana da.

Ayrı ayrı çok güzeller ama bence böyle bir üste daha az kabarık bir şey olur bence.

ben sevemedim üstü ve altı çok alakasız gibi geldi bana altında da biraz danteller olsa tamamlayıcı olurdu bence altı çok düz kalmış
Benim istediğimde altı çok kabarık olmayan bi model zaten burdakini de beğendim aslında ama önemli olan üzerimizde nasıl duracağı :)

Back