Gelinlik Modelleri Kızlar bu nasıl

Kızlar gelinlik hakkında hiç araştırma yapmadım ama bugün az önce tesadüfen şu gelinliği gördüm ve resmen aşık oldum siz ne düşünüyosunuz :)
Bu Gelinlik Modeli : M_704

ben gpurlu gelınlıklerı cok severm dantelı fılan. bunun da eteklerı fılan cok hos etege ısleme dantelmı ne ınmıs cok cok hos.ama gogus kısmından pek bi rahatsız oldum melegım ya

ben gpurlu gelınlıklerı cok severm dantelı fılan. bunun da eteklerı fılan cok hos etege ısleme dantelmı ne ınmıs cok cok hos.ama gogus kısmından pek bi rahatsız oldum melegım ya
alt tarafı çok hoş gerçekten ama üst tarafını da beğendim ben çok dekolteli bişey düşünmediğim için :) sen üst kısmında neyi beğenmedin tam olarak canım

resmini de ekleyeyim açamayanlar için :)
Eki Görüntüle 885123

canm hanı gogus kısmından sonra gupur yanı dantel böle -ters yatmıs göğüsünne bakan c harfı gıbı kesılmış ya sıra sıra -
ondan huylandm.
bende acık ıstemıorum ve gelınlıgım bu tarzda olucak. yanı suankı sevgılımle evlencek olursak.. kapalı bı aılesi var .bende zaten gelınlık fazla acık olmamalı dusuncesındeym..sendenm...............

Çok beğendiğim bir model
Buna çok benzeyen bir model albümlerde vardı hatta aynı model sadece danteli değişikti

Asil bi gelinlik bence

bence de öyle canım :) teşekkür ederiiim :)

anladım canım :) üst tarafı biraz rahatsız edici gibi duruyo haklısın.ama kapalı olup da bana şık gelen bu oldu.gerçi pek araştırmadım ama ilk beğendiğim gelinlik bu oldu :) burdan da yorum alayım dedim :)

facbk hesabın varsa pronovais yaz gir cnm super gelı nnlıler mevcut var benm ordan gozume kestırdıklerm.. albumlerı gızlemedılerse

Buda çok asıl
Aslından iki modelde güzel ama dikilirken seçeceğin dantel önemli olan
işte ben de ondan hiiiç anlamıyorum kii...model bile yok ki doğru düzgün kafamda ne yapıcam bilmiyorum

facbk hesabın varsa pronovais yaz gir cnm super gelı nnlıler mevcut var benm ordan gozume kestırdıklerm.. albumlerı gızlemedılerse

tamam canım bakıyorum hemen :13:

Buda çok asıl
Aslından iki modelde güzel ama dikilirken seçeceğin dantel önemli olan

aynen ısteeeeeeeee benm sevdıgım dantel güpür detayı böyle.. ama altı etek kısmı da konu baslıgında kı gelınlık gıbı kaskabarık olacakkkkkkkkkk. damadımda o olursa :)) ne ısterm ki cok garip oldum yınee:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Oo sen işin zor kısmını halletmişsin bence...benim damadım var da ne oluyo gelinlikler hakkında en ufak bi bilgim yok.şurası şöyle olsun dediğim bir modelim bile y yok ben ne yapayım

Oo sen işin zor kısmını halletmişsin bence...benim damadım var da ne oluyo gelinlikler hakkında en ufak bi bilgim yok.şurası şöyle olsun dediğim bir modelim bile y yok ben ne yapayım

herseyyyyyyyyyyyy cok gusel olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk .. böle deyınce hersey daha ıyıye gıdıo.benmı zor kısmını halletmısım .. sımdıkı adamların aklına evlılık sokmak ısın en zor yanı bence ve sen bnu basardnnnnnnnnn. :)) ben beklemedeym. gelırse gelır sölerse söler teklı ederse eder olursa olr bı yayılıom bı yayılıom. cnm benm gonlunce olsun gelınlıgın...damadın tamamsa hersey tamam ınan

aynen...gelinlik dediğin aynı böyle olmalıı.. şuan evlenesim geldi resmen yaaa :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…