Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha inşallah benim de düzelir yaBenim kesem de patlıcana benziyordu bu ne biçim kese diye korkuyordumbebek büyüdükçe düzeldi. 24. Haftadayız
![]()
Benimde bole olmustu :)Kese bebek yokken yuvarlak gibiydi şimdi armut gibi olmuşş sizin de böyle miydi![]()
Yaa iyi o zaman herkes de oluyor demek ki :) cinsiyeti ne bebeğinizinBenimde bole olmustu :)
Hahahahaha ben bu hamilelik sürecinde delirmezsem bidaha delirmemOlur böyle şeyler sakin olll, sakiiin olll![]()
Erkek bebegim oldu :) hatta benimki dahada şekilsizdi :) hayrli olsunYaa iyi o zaman herkes de oluyor demek ki :) cinsiyeti ne bebeğinizin
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsinErkek bebegim oldu :) hatta benimki dahada şekilsizdi :) hayrli olsun
KızHahahaha inşallah benim de düzelir yacinsiyeti ne bebeğinizin
Ayy bana da nasip olsun çok istiyorum bir kız çocuk
Senin ne kadarlık canım kaç hafta dediBende bugün kese mi görmeye gittim bana da bi değişik geldi![]()
Ayy maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın emeğinin karşılığını6 haftalık dedi tüp bebek benimki![]()
Ayy maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın emeğinin karşılığını![]()
Amin canım sağolasın senin kaç haftalıkAyy maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın emeğinin karşılığını![]()
7 küsür canımAmin canım sağolasın senin kaç haftalık![]()
Kalp atışın duyuldu mu acaba senin bana 2 hafta sonraya gel dedi7 küsür canım
Yeni duydum canım 2 gün önceKalp atışın duyuldu mu acaba senin bana 2 hafta sonraya gel dedi
Benim tatlıyla çok aram yoktu hamilelik öncesi. Cinsiyet öğrenmeden önce de canım hep tuzlu ekşi şeyler isterdi. Ama şu an deli gibi tatlı da istiyor o ayrıAyy bana da nasip olsun çok istiyorum bir kız çocukbelirtiniz neydi kızda hissedebilir miyim acaba
![]()