ben de bir arkadaşımla konuşurken bu durumdan bahsettim acaba kötü bi etkisi olabilir mi diye, kanseri tetikler mi v.s. kendisinin göğüs büyütmeyle bi alakası yok, bomba gibi memişleri var:) o da sağlıklı bir şekilde artan hücreler neden kanser yapsın dedi. kanser olmak için kanserli hücre olması gerek dedi.bu yaptıklarınla göğsün hücre artışı nedeniyle büyüyorsa bu kötü bişe demek değil dedi. hücre artışı illa kansere sebep olacak diye bişe yok. o bölgede zaten doku eksikliği dolayısıyla hücre eksikliği var cunku doku hücrelerden oluşur, organlar da dokulardan. var olan bir eksikliği tedavi ediyoruz bir bakıma. bunlar zaten faydalı bitkiler o nedenle gerçekleştirdiğimiz bu azıcık hücre artışının (ki aslında vücudumuzda sürekli hücre yenilenmeleri oluyor)bir zararı olacağını sanmıyorum. mesela bir hastalık sonucunda hücre kaybı olduysa hücre yenilenmesini hızlandıracak gıdalar verilir, iyileşme süreci hızlansın diye. ben bizim bu göğüs büyütme olayına böyle bakıyorum. dışarıdan yüklü miktarda hormon takviyesi almıyoruz sonuçta. sağlıklı bir şekilde hücre arttırıyorsak bu hücreler kansere sebep olmaz. benim şahsi fikrim bu. ben doktor değilim,doğru muyum yanlış mıyım bilemiyorum sadece bu konuda nasıl bir mantık geliştirdiğimi paylaşmak istedim. ama tabi yine soruşturmak lazım. ayrıca herşeyde oldugu gibi burda da abartmamak lazım.aynı anda 5-6 bitki birden tüketmek ne kadar doğru olur bilemiyorum,dengeyi kurmak lazım. umarım emeklerimizin sonucunu sağlıklı bir şekilde alırız. herkese sağlıklı memiş büyütmelerzemuszemus