How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu hangi renk(muhteşem eminim beğenirsiniz)

Kızlar saçımı çikolata kahveye boyadım...Sonuç bu renkle alakası yok çok daha koyusu.Sadece güneşte belli neredeyse :( Renk yavaş yavaş açılıyor ama bu rengin yanından geçmiyor.Normal kuaför boyası almıştım.Daha iyi tutuyor diye tuttu ama bu renk çikolata kahve değil yada kahverengi bir saçım vardıı onun üstüne attım sanırım saçım koyu geldi.:delphin:

Yukarıda yazmıştım.Yavaş yavaş açılıyor diye.Baya açıldı fakat yine bu renkle alakası yok.Çikolata kahve değil turuncu gibi oldu sanırsam.

adszri.jpg

bence koleston çikolata kahve hemen hemen aynı oluyor..bende suanda loreal excellence çikolata kahve aldım artık boyaya boyaya sonumuz hayırkaydirigubbakcemile2

ben palette çikolata kahveye boyamştım ilk boyadğmda çok koyu bi renk oldu hiç hoşuma gitmedi ama daha sonra renk açılıyo daha hoş oluyo ama sanki bu resimdekiler daha açık geldi bana çikolta kahve üstteki resimdekine daha yakın bi renk ama alttaki daha açık bi renk sanki....

şuan kahve ama tam çikolata kahve gibi değil bana da çok yakışcağını düşünüyorum yapıcam bu rengi aklımda ne zamandır

bende çok beğendim bu rengi ama söylemeden geçemeyeceğim bu kesinlikle çikolata kahve değil...ben tüm markaların çikolata kahve rengini denedim hiçbiri böyle olmadı ki saçımı oryalle açtıktan sonra sürmeme rağmen hep koyu renk sonuç aldım...

katılıyorum. benim zeminde açıktı ama çok koyu bi renk oldu çikolata kahve ile. bu renk dah açık bir renk ama bilemiyorum bilmiyorumkismile

Back