How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu hangi renk(muhteşem eminim beğenirsiniz)

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
116
Bu renge boyatmaya karar verdim ...

19543_1299472361979_1085501212_948771_8172787_n.jpg

Imageshack - 19543129947236197910855.jpg
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Gerçekten çikolata kahve mii çünkü benim bildiğimçikolata kahve koyu bir renk ??? Bronz kahve olabilir mi acaba?

şimdiki, saçın açıksa eğer ton olarak çikolata kahve bu resimdekine yakın tutar ama saç rengin koyuysa tutmaz daha açık bi kahve denemen gerekir.

Hmm.Şöyle ki daha önce saçımı boyamıştım.Şuan koyu kahverengi gibi ama siyah değil..Evde boyuyorum palette çikolata kahve en açık çikolata kahve mi markalardan acaba ?

19543_1299472441981_1085501212_948773_3434273_n.jpg

Arkadaşlar yukarıdaki koyduğum resim bu resimle aynı mı ? Delireceğim hangisi daha güzel gözüküyor hangisine boyatsam sizce ???

Aynı renk değilse bu renk hangisidir ?

palettenin çikolata kahvesi bu resimdekinden daha koyu. ama Koleston Naturals - 6/77 Çikolata Kahve bu resimdekine çok daha yakın. her markanın tonu birbirini tutmuyor, kataloglara bakıp iyice araştırın bence.

Teşekkürler kızlar.Çikolata kahve aldım boyuyacağım bugün.bakalım nasıl olacak size yazarım.

tam istediğim renk ...
kestanelik var gibi sanki ...
canım boya ve sonucu bizimle paylaş fotonla olur mu kaydirigubbakcemile5

bende çok beğendim bu rengi ama söylemeden geçemeyeceğim bu kesinlikle çikolata kahve değil...ben tüm markaların çikolata kahve rengini denedim hiçbiri böyle olmadı ki saçımı oryalle açtıktan sonra sürmeme rağmen hep koyu renk sonuç aldım...

çok güzel bir renkmiş ya tam benim istediğim gibi tam olarak ne renk çikolata kahve olduğuna eminmisiniz kızlar :emir_bebek:

ya kızlar bende saçımı ç,kolata kahveye boyamak istiyorum ama bu çikolatanında tonları varmı bide hangi marka nın daha kaliteli ve kalıcı bir görüntüye sahip olabilirim ???

ya kızlar bende saçımı ç,kolata kahveye boyamak istiyorum ama bu çikolatanında tonları varmı bide hangi marka nın daha kaliteli ve kalıcı bir görüntüye sahip olabilirim ???

her markanın çikolata tonu farklı. hiçbiri diğerini tutmuyor. hangi saç boyası deyince koleston benceyerimseniben

işte ben bu renge boyıcam röflelerimi çikolata kahve bu...aynısını tututurmam mümkün olur mu sizce röflenin üstüne..

canım saçın koyuysa çikolata kahve asla böyle olmaz,benim arkadaşım sıcak çikolata boyalı saçının üstüne biraz aktıktan sonra alix karamele boyadı,alix in koyu karameline ve aynı ilk resimdeki gibi oldu,sıcak çikolatada koyu kahve gibi bir renk bence koyu karamele boya çikolata kahve saçında değişiklik yapmaz kızıllık katar sadece

Back