kızlar bu gün hcg yaptırdım

beyaz karamel üzülme demıycem cünkü ınsanın elinde lmuyor bılıyorum ama moralını yuksek tutmaya calış bende polikistik over hastasıyım ve benımde olmuyr ınsallah allah sana nasıp eder

inş allah hepimize isteyen herkese versin:emir_bebek:şu bebişi kim istemez ki:emir_bebek:

canım senınde hrmnlardamı sorun var hangı hormonun yuksek biliyormusun

her yaştan kadın aynı derce istekle çocuk sahibi olmak isteyebilir ama senin gibi yaşı küçük insanların hamile kalma olasılığı çok daha yüksek.onun için sordum bende...

yaa tahlil çok yaptırdım ilk tahlilimde prolaktin yüksekti lh düşük çıktı sonuncudada tsh biraz yüksek çıktı

her yaştan kadın aynı derce istekle çocuk sahibi olmak isteyebilir ama senin gibi yaşı küçük insanların hamile kalma olasılığı çok daha yüksek.onun için sordum bende...

evet anlıyorum dr zaten aşılamada yaşın küçük olduğu için tutma şansı artıyo demişti ama genede şans yüzda yirmi unutma yani umutlan ma

beyaz karamelcim canım ben çıkıyorum..yarın işe gidecem malum....Allah'ın dediği olur....O istemedikçe dalında kuruyan yaprak düşmezmiş hayatım......
Allah hepimize sabır versin.sabır versin ki umutlarımız heo taptaze kalsın.kendine iyi bak...görüşürüz........

canım tsh ne fsh lmasın o yanlışmı yazdın benımde fsh yuksek lh düşük

seherim ben haftaya pazartesi veya salı günü ameliyat olacağım...bugün doktorum aradı epey konuştuk...bana tüp bebek için bile şans vermedi...napayım ben? gidip falezlerden mi atlayayım?

allah korusun kız o ne bıcım laf benimde olmuyr ckta umut yk acıkcası ne yapalım kaderımızde varsa bunuda yaşarız
senin neyın varki canım sorun ne neden amelıyat olucaksın

doktor (eşim ve bana) iki yarım bir çeyrek etmezsiniz dedi...dolayısıyla bekle ki bebek göresin...Allah büyüktür napalım...BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR!

hamile arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı biz olmayanlara beyaz karamel canım sende stres yapma yaşın daha çok genç ayrıca bak hamile arkadaşların söylediği hep aynı hiç kafaya takmayınca olan çok o yüzden rahat ol ve hep dua et çok ağladım ama bir faydasını görmedim

doktor (eşim ve bana) iki yarım bir çeyrek etmezsiniz dedi...dolayısıyla bekle ki bebek göresin...Allah büyüktür napalım...BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR!

canım öyle her denene inanma :eek:

tama durum biraz karanlık olabilir ama inşallah umudunu yitirmeŞeniz

başka doktora başka merkeze gitşutarafagitti

benim kardeşime akdeniz tıp ta ömür boyu kanda hepatit kalacak dediler 1 sene sonra kanda bir şey çıkmadı:1shok::teytey:

moral sağlık kadar önemli inan öpüyorum olur inşallahŞeniz:teselli:

Sekerlik Nasil Hamilesin Ya Anlamadim Bacim Sen Antibiyotik Kullanmiyomuydun Ya Anlatsana Sunu Bana

beyaz karamel hakkında hayırlısı buymuş demekten başka elimden bişey gelmiyor canım... allah büyüktür elbet bu zor günlerin sonunda bizimde yüzümüz gülecek.........

kızlar ya kaç olması değerlerin kaç olması gerekiyo ki hamile kalasın.bende geçen gün hormon testi yaptırdım.ama başka nedenden dolayı yaptırmıştım.çünkü daha bebek düşünmüyorduk.daha doğrusu ben istiyom da eşim istemiyo.:1no2: neyse yaptırdım doktor dedi ki değerlerin çok yüksek adetinin 3.günü gel bi daha test yaptır dedi.ne yani şimdi bende mi anne olamayacağım.senağlama

kızlar yaaa biz çok kötü olduk gece ağlamaktan gözlerimiz şişti eşimde ağlayınca zoruma gidiyo allahımmmmmmmmmm duy sesimizi yarabbim

X