- 1 Haziran 2007
- 374
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz karamel inşallah bizde bir gün burada hamileyiz deriz sıkıntılarını iyi anlıyorum canım üzülme
beyaz karamelcim ne kadar üzülme desek boş biliyorum ama napalım demek Allah öyle nasip etmiş demekten başka bişey gelmez elimizden.
hayat böyle işte kimisi çok kolay sahip oluyo kimileride bizim iş gibi çok zor.ama hiç isyan etme arkadaşım.yine sen Allah'a sığın.Allah'ın bir bildiği vardır elbet.O zamanını biliyodur.Elbet nasip eder birgün.inşallah o birgün çok yakındır......
tabiki üzülüyor insan.sen de kendimi görür gibiyim.bende gelecek ay aşılama yaptıracam ama hiç umutlu değilim.hiç heves yok içimde.şimdiden tutmayacak gibi geliyor.sadece onuda yapalım bari ,denemediğimiz bişey kalmasın adına yaptıracam ama zerre kadar umut yok içimde...çok saol arkadaşım benim ki isyan deil asla isyan etmiycem sadece üzülüyom ne yapıyım benim kaderim buymuş
mantığını anlamadım ama aşılamayı yaptırdıkça başarı şansı artıyormuş.
aslında bu konuları yani hamilelik olayını hayatımızın amacı olmaktan çıkartıp biraz ara verip yeniden deneyebilirsin.kendi adımA BİRİNCİ AŞILAMAMDAN SONRA BEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN........