kızlar bu gün hcg yaptırdım

sara nur seni tebrik ediyorum sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah darısı başımıza o çift çizgiyi bende görebilsem

kızlar ilk başta üzülmedim ama şimdi çok kötüyüm hem yazıyorum hemde ağlıyorum eşim çok ümitlen mişti gene mi yok diyince çok kötü oldum ağlamaya başladım

beyaz karamelcim ne kadar üzülme desek boş biliyorum ama napalım demek Allah öyle nasip etmiş demekten başka bişey gelmez elimizden.
hayat böyle işte kimisi çok kolay sahip oluyo kimileride bizim iş gibi çok zor.ama hiç isyan etme arkadaşım.yine sen Allah'a sığın.Allah'ın bir bildiği vardır elbet.O zamanını biliyodur.Elbet nasip eder birgün.inşallah o birgün çok yakındır......

Kızlar böyle durumlarda ne denir bilmiyorum:uhm: ama dayanın, kendinizi bırakmayın, dua edin, isyan etmeyin. Er geç kabul olacak dualarınız. Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin

çok saol arkadaşım benim ki isyan deil asla isyan etmiycem sadece üzülüyom ne yapıyım benim kaderim buymuş

çok saol arkadaşım benim ki isyan deil asla isyan etmiycem sadece üzülüyom ne yapıyım benim kaderim buymuş
tabiki üzülüyor insan.sen de kendimi görür gibiyim.bende gelecek ay aşılama yaptıracam ama hiç umutlu değilim.hiç heves yok içimde.şimdiden tutmayacak gibi geliyor.sadece onuda yapalım bari ,denemediğimiz bişey kalmasın adına yaptıracam ama zerre kadar umut yok içimde...

canım bende dr aşılama diyince şok olmuştum ama genede denemedik demeyelim diye yaptırdık işte sonuç ortada

mantığını anlamadım ama aşılamayı yaptırdıkça başarı şansı artıyormuş.
aslında bu konuları yani hamilelik olayını hayatımızın amacı olmaktan çıkartıp biraz ara verip yeniden deneyebilirsin.kendi adımA BİRİNCİ AŞILAMAMDAN SONRA BEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN........

sizde sorun neydi beyazkaramelcim???
hemen neden aşılama dedi doktor???
ne zamandır istiyorsunuz bebeği???
ne kadar çok soru sordum yaw...

canım ben 7 ay önce yumurta takibi için tedavi görmüştüm 2-3 denemeden sonra bıraktım bu ay yeniden başka bir yerde tüp bebek dr gittim oda direk aşılama yapalım dedi senağlamasenağlama

ben 2 senelik evliyim ve bu sürede hiç korunmadık eşimde hiç bir problem yok bende polistik over hast

pko tedavisi olan ve tedaviye de hemen cevap veren bir hastalık.aslında ortada büyük bir sorun yok gibi gözüküyor...
Allah yardımcımız olsun.....

inş ama nedense sorun bende büyüyo bir yıldır içtiğim ilaçları bir bilseniz bu yüzden bünyem zayıf düştü ve zehirlendim ama benim yumurtalıklarda tık yok bir tek bu ay gelişmişti oda iğneler le ama gene olmadı ne yapalım allah büyük

allah razı olsun seninle konuşunca biraz rahatladım en azından ağlamayı bıraktım eşimde yok evde

kaç yaşındasın????
merak ettim.benim otuz olmama az kaldı.aslında yaşım biraz daha küçük olsa hiç takmıycam...

yaşım 20 ama şimdi diyeceğiniz aa daha çok küçüksün senin yaşıtların daha bekar çünkü bunu çok duyuyorum

beyaz karamel üzülme demıycem cünkü ınsanın elinde lmuyor bılıyorum ama moralını yuksek tutmaya calış bende polikistik over hastasıyım ve benımde olmuyr ınsallah allah sana nasıp eder

sakın yanlış anlamayın sizin için deil genelinde öyle dedikleri için dedim hatta dr um bile demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…