kızlar bu gün hcg yaptırdım

:emir_bebek: bugün 12 gün hcg için kanverdim akşam 8 de alıcam inş hamileyimdir:emir_bebek:

hadi bakalım 2 saat kalmış Allah hayırlısını versin canım inşallah iyi haberlerini alırız.

kızlar ya bişey diyecegim ama küsmeyin lütfen ben hamileyim şimdi test yaptım iki adet iki çizgi çıktı inanmıyourm

kızlar ya bişey diyecegim ama küsmeyin lütfen ben hamileyim şimdi test yaptım iki adet iki çizgi çıktı inanmıyourm

niye küselim ki...hayırlı olsun...oh be sara nur...uzun zamandır bunalım takılıyordun walla sevindim bile...darısı beyaz karamel'e,esma büyük'e ve diğer arkadaşlara VE ACİZANE BANA İNŞ.ha bu arada sen bana dua ettin mi bakim?

canım benim hayırlı olsun, çoooooooook sevindim Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah.

kızlar ya bişey diyecegim ama küsmeyin lütfen ben hamileyim şimdi test yaptım iki adet iki çizgi çıktı inanmıyourm[/Q

aaaaaaaaaaaaaaaaa.canım ya böyle bir haber ne güze ya bu saatte.ya bağırsana avaz avaz ben hamişim diye kız niye küselim.ay çooooooooookkkkkkkk sevindim yaaaaa.

kızlar hcg testi adet günü gelmeden yapıldığı zaman hamileliği erken müjdeleyebiliyormu..aydınlatırsanız sevinirim

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin..Rabbim bizede o günleri gösterir inşallah....Dualarınıza benide eklerseniz sevinirim...

sara nur tebrik ederim neden küselim birbirimizden bu güzel haberleri duymak mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız

sizlere çok teşekkür ederim allahım sizlerden razı olsun inşaallah aminnnnnnnnnn

kızlar biraz sonra eşim getirecek sonucu almaya gitti hadi inş bende betül gibi sevinirim

X