Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kusura bakmayin evet heyecandan resmin yuklenmesini bekleyememisim :) suan ekledimSanırım şaşkınlıktan fotoğraf ekleyemediniz :))
Maşallah gebelik olmazmı ben burdayım diye bağırıyor resmen :))) Allah tamamına erdirsin tebrik ederimAy kusura bakmayin evet heyecandan resmin yuklenmesini bekleyememisim :) suan ekledim
Böyle konular okuyunca kendi halim aklıma geliyo. Bu çizgi gayet net ben evdeki her tür ışıkta bakmıştım acaba göz yanılması mı diyeKizlar bu gercekmiiii adetim 2 gun gecikti yoktur umidiyle yaptm boyle bi cizgi belirdiiii suan soktayimm
Gercek tebrikler darisi bizeKizlar bu gercekmiiii adetim 2 gun gecikti yoktur umidiyle yaptm boyle bi cizgi belirdiiii suan soktayimm
Canim peki belirtilerin nelerdi ne zaman basladilar?Kizlar bu gercekmiiii adetim 2 gun gecikti yoktur umidiyle yaptm boyle bi cizgi belirdiiii suan soktayimm
Kizlar ben suan ne hissedicegimi bilemiyorum umitlenmekte istemiyorum eşim bi kac test daha almaya gitti cnku boyle hayal kirikligimiz cok oldu bizim silik cizgi gibi gorup umitlenip sonra negatif gormek. Suan bu testte yanilma payi varmidir bilmiyorum inanin. Tup bebege karar vermistik suan ara vermistik rabbim insallah bize bu duyguyu yasatirBöyle konular okuyunca kendi halim aklıma geliyo. Bu çizgi gayet net ben evdeki her tür ışıkta bakmıştım acaba göz yanılması mı diyeheyecandan elim ayağım tutremisti ağlamıştım gülmüştüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza alın
Adınıza çok sevindimKizlar ben suan ne hissedicegimi bilemiyorum umitlenmekte istemiyorum eşim bi kac test daha almaya gitti cnku boyle hayal kirikligimiz cok oldu bizim silik cizgi gibi gorup umitlenip sonra negatif gormek. Suan bu testte yanilma payi varmidir bilmiyorum inanin. Tup bebege karar vermistik suan ara vermistik rabbim insallah bize bu duyguyu yasatir
Kizlar benim belirtim yoktu ki yani bi asilama denedim 3 ay once. Nasip olmadi bidaha ara verdim bu ay işe basladim kafam dagilsin diye biraz gecsin direk tup bebege geceriz diyoduk. Iş yogunlugundan bebek aklima bile gelmedi bu ay. Sadece adet olucam diyodm cnku goguslerm cok agriyo 2 gun gecti herlde mevsimlerden dedim. Cnku 3 aydir tam gunumde adet oluyorm bu ay geciktim 2 gun. Simdi eve geldim isten ve evde bi test vardi yaptim dusa girdim hemen. Ciktim o kdr eminimki olmadigindan. Ve bu cizgiyi gordm ben şok oldum.. umarim gercektirCanim peki belirtilerin nelerdi ne zaman basladilar?
Hayırlı olsun cnm ne zamandır bekliyordunuz bu güzel haberiKizlar benim belirtim yoktu ki yani bi asilama denedim 3 ay once. Nasip olmadi bidaha ara verdim bu ay işe basladim kafam dagilsin diye biraz gecsin direk tup bebege geceriz diyoduk. Iş yogunlugundan bebek aklima bile gelmedi bu ay. Sadece adet olucam diyodm cnku goguslerm cok agriyo 2 gun gecti herlde mevsimlerden dedim. Cnku 3 aydir tam gunumde adet oluyorm bu ay geciktim 2 gun. Simdi eve geldim isten ve evde bi test vardi yaptim dusa girdim hemen. Ciktim o kdr eminimki olmadigindan. Ve bu cizgiyi gordm ben şok oldum.. umarim gercektir
2 yildirHayırlı olsun cnm ne zamandır bekliyordunuz bu güzel haberi