Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinlikle sizce nasıl bir oynama yapılabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayvk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence 2.modelin üstü 1.modelin altı ama aralara taşlar yapılmalı

1.gelinliğin dekolte kısmına ,kendi kumaşından sık sık enlemesine şeritler geçilebilirse,hem dekolte oratdan kalkar ,hemde ayrı gizemli bir hava katar...

kızın boynundaki şey cok kaba ve boynu yokmuş gibi duruyor vucuttan direk kafaya geciş yapmış gibi

akannehir

bence eteği çok ucuz göstermiş gelinliği.... kumaşından olabilir oda... ama üst tarafı çok güzel...

katılıyorum benneyaptımki
ilk modelin etek kısmı tül olmasından snaırım
çok basit duruyo
1.modelin üstünden
2.modelin altından karıştırılıp bişeyler yapılabilinirkaydirigubbakcemile2

gelinlik güzelde canım eş adayın kıskanır diye düşünüyorum.çünkü göğüs dekoltesi oldukça fazla bence hiç dikimle falan uğraşma.eşin izin veriyorsa giy yok çok açıksa başka çok güzel modeller var onlara bak canım..bide ecem gelinlik modellerine bak...

kızlar ben hala farklı bir modl bulamadım dügünde subatta elimde sadece begendıgım bunlar var buna benzeyen daha nuormal biseyde bulamadım napacagım

peki bunlar nasıl yani dekolteleri nolrmalestirilebilirmi

Eklentiler

• $7şjşlcgv.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $hgvjhknkl.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 48
daha dogrusu siz benim nasıl bir model istedigimi azcok anlamıssınızdır elinizde buna uygun biseyler varsa paylasırsanız sevinirim

Bu gelinliğin üst kısmını düşünebilirsin ya da bu gelinliğin altını brz daha kabarık yaptırabilirsin belki.Beğenir misin bilmiyorum ama??

orta kısmı dolduracaklar aynı göğüs kumaşı ve şeklinden..yani dikerken öyle değilde ,bütün şeklinde yapacaklar..benim fikrim bu

gonderdıın mdel ıcın cok cok tesekkurler ama ben arayıstayım aslında ilk gonderdıım resımdekı gelınlık bence cok guzel ama bıraz deısmesı gerekıyor galıba

ben gelinliklerda fazla dekolte olduğu zaman masumluğu alıyo gibi geliyor bana bu gelinlik güzel fakat dekoltesi derin bide üstü o kadar işlemeliyken altı çok basit kalmış

bence gelinlikte biraz gizemli olmak daha asil durur yani göğüs dekoltesinden çok sırt dekoltesi daha ağır geliyor bana, göğüs açıldığında gelinliğin saflığı gidiyor yerini sıradanlığa veriyor. benim düşüncem bu herkesi fikri farklıdır tabi

Bence bu gelinliğe boynun uzunsa boynunda çok yoğun taşlı bir kolye olmazsa olmaz. Bu modeli kiloluysan sakın ola tercih etme berbat görünürsün. Hiç fazlalığın yoksa bayıla bayıla al. Benim pek tarzım olmadığı için beğenmedim aslında ama senin içine sindiyse hiç kimseyi dinleme. Birde transparan olması ve herkesin seni görmesi hiç hoş değil. Gelinlik gelini seksi göstermeli ama bu gelinlik sadece vücuduna bakışların yüklenmesini sağlar yani herkes senden çok vücudunla ilgilenecek demektir Alınma ama bana biraz itici geldi bilmemki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…