Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerikızlar bu gelinlikle sizce nasıl bir oynama yapılabilir?
canım bence başka modeller araştır derim ben.arkadaşa katılıyorum.dekolteyi kapattığın zaman böyle gösterişli durmayabilir.o şekilde giymekte biraz cesaret ister
Dekolteye karşı değilim asla,ama gelinlikte bu kadar derin bir dekolteye ve şeffaflığa karşıyım.Asaletten ve sadelikten uzaklaşılmaması gerekiyor.:kedi:
canım benım gelınlıgımde buna yakın bırseydı ama gogus kısmındakı dekolte yoktu duz straplezdı
ben ıncıden ortası uzun kenarlara dogru kısalan sacaklardan olusan kolye ve uygun kupe yaptırmıstım
farklı takı kullanmak dısında bu gelınlıge yapılabılecek pek bırsey yok gıbıme geldı bu halıyle cok hos duruyor abartmamak gerek
1. gelinliğe bayıldım.ama onu bu kadar hoş gösteren o dekoltesi transparanlığı bence.tabi manken de çok hoş taşımışşş..o dekolte fln kapatıldığında yine sıradan olucak bi anlamı kalmıcak bence.ama böyle giymek de yürek ister yani o yüzden 2. gelinliğin üstüyle 1. gelinliğin altını birleştir derim.çünkü 2. nin altı çok kötü üstü güzel :)
pek kısa sayılmam pek zayıfta ama tombulda degilim ben bu gelinlik işinin bu kadar zor olduunu tahmin etmiyordum bide az önce diktirme resimin aynısı olmuyor diye bir bölüm okudum iyice kafam karıştı
ilk gelinlik bencede çok şık sadece eteği güzel değil çok sade kalmış üstüne göre bence dekolte kapanırsa gelinliğin özelliği bozulmaz niye bozulsunki ama etkelri için farklı bişey düşün derim o üste hiç gitmemiş